Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

04/05/2015

Tegneserier!Jeg er gået hen og blevet ret glad for tegneserier / graphic novels - specielt når jeg er syg, er de rare at krybe sammen under dynen med. I (snot)vloggen her snakker jeg lidt om Neil Gaiman's Sandman serie og Batman. Jeg kunne godt gå hen og blive fan af begge.

4 comments:

 1. Åh din stakkel. Håber du er ved at have det bedre nu :-)
  Jeg er blevet bedre til graphic novels de senere år. Tidligere læste jeg primært humoristiske tegneserier, men der er kommet en række spændende graphic novels de sidste par år, som har fanget min interesse, og jeg regner helt klart med, at jeg vil læse flere af dem de kommende år.

  Mvh.
  Den lille Bogblog - www.denlillebogblog.dk

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mange tak! Jeg håber godt nok også det snart går i sig selv igen :)
   Jeg har førhen også primært kun læst tegneserier a la Garfield, Anders And og Basserne, så det føltes som et ret stort skridt af kaste mig ud i de her lange storylines med helt fantastisk kunst (for det meste), men de fungerer virkelig godt for mig, nu hvor jeg endelig er kommet i gang.

   Delete
 2. Åhh god bedring!
  Jeg vil så gerne læse 'Sandman' på et tidspunkt, og at flere snakker om hvor spændende den er, gør bare lysten større! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak tak! :) Jeg syntes virkelig også den er læsningen værd. Nu har jeg læst de første 3 i serien og jeg er hooked!

   Delete