Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

04/06/2015

De savnede af Anna Hope | VLOG |

I 1920 står 3 kvinder overfor massive udfordringer og må kæmpe for at få styr på livet igen.
“De savnede” handler om Hettie, Evelyn og Ada, som vi følger i løbet af 5 kolde novemberdage. De har alle mistet noget, og i løbet af disse 5 dage ændrer livet sig radikalt for dem alle.
Hettie forsøger at hjælpe sin familie, heriblandt sin bror, der har mange ar på sjælen efter krigen. Samtidig lever Evelyn og Ada i stor sorg efter at have mistet en mand og en søn.
På mystisk vis bliver de tre kvindeskæbner kædet sammen af en dørsælger og en hemmelighed.


De savnede er en virkelig velskrevet bog om 3 kvindeskæbner efter 1. verdenskrig samtidig med at den ukendte soldat fragtes hjem fra Frankrig til hans cerimonelle hvilested i London. Det er en bog der med udgangspunkt i historien ser nærmere på de følelser, mange kvinder gennemgik og sad tilbage med efter at mistet sønner, fædre, ægtemænd osv. i den grufulde krig. Du kan høre mere om mine tanker i vloggen:

DE SAVNEDE
af Anna Hope
ISBN13: 9788771293159
280 sider / Udgivet i 2014

Review by Iben Jakobsen, BoB, 2015

No comments:

Post a Comment