Velkommen

Få inspiration til din næste læseoplevelse og læs mere om alt lige fra kærlighed, krimi, YA og historiske romaner til fantasy, science fiction og gys. Alt er på dansk - på nær de anmeldelser, jeg har lyst til at skrive på engelsk. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

15/07/2015

Min Bogstak #2

Trods mine formaninger til mig selv om, at nu! må jeg ikke låne flere bøger med hjem fra biblioteket, så sniger der sig sgu stadig en bog eller to med i min taske, når jeg går fra arbejde.

Her et lille kig på den bogstak, der p.t. pryder mit sengebord: 1. Søvn og torne - Neil Gaiman
 2. Endelig! Så kort kan det siges :D

 3. Høstens Engle - Alden Bell
 4. Ungdomsbog om zombier - ved ikke så frygteligt meget mere om den. Men mindes at have læst en meget positiv anmeldelse af den.

 5. Kærlighed for fanden! - Kate Cotugnu
 6. Ungdomsbog om kærlighed, der lyder til at være lidt skarpere i kanten end man er vant til.

 7. Legend - Marie Lu
 8. Dystopisk YA roman - og jeg må atter indrømme jeg faktisk ikke ved særligt meget mere. Jeg har bare længe gerne ville læse den

 9. Sådan opfinder man en pige - Caitlin Moran
 10. Jeg så fornylig en youtuber uformelt interviewe Moran og min nysgerrighed blev vakt, Jeg orkede ikke hendes biograf og prøver i stedet kræfter med denne.

5 comments:

 1. Høstens Engle er usædvanlig (ret dyster og trist), men god. Jeg er spændt på at høre, hvad du synes om den. Søvn og torne burde jeg også læse... :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg glæder mig også rigtigt meget til begge :)

   Delete
 2. "Legend" er ret spændende, og "Kærlighed for fanden!" er okay - hverken virkelig god eller virkelig dårlig. Bare sådan generelt lidt middelmådig; i hvert fald efter min mening :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg glæder mig til at læse dem i hvert fald, Legend har jeg hørt om i evigheder, men Kærlighed for fanden dukkede bare lige pludselig op en dag

   Delete
 3. Juhuu for 'Legend' og 'Søvn og Torne'! Rigtig god fornøjelse med dem! :D

  ReplyDelete