Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

29/07/2015

Selvportrætter

Skulle lige tage et af de der klassiske bogbloggerbilleder med en fin bogstak - og så, meget klassisk, væltede læsset ligesom ;)


8 comments:

 1. Hahahahahaha, hvor er du sød! :D

  ReplyDelete
 2. Åh hvor er det fint! :D Da jeg tog mine billeder med bøger fik jeg så ondt i armene, der gik flere dage, inden de var ok igen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihi ja det er ikke lige sådan at bære rundt på dem alle sammen :)

   Delete
 3. Åh gud, hvor kan jeg bare lige forestille mig, at jeg ville se ligesådan ud! Haha - men super fedt, at du vælger at dele dem! :-D

  /www.mitbogunivers.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Hahaha! Sådan skal det gøres Iben! :D

  ReplyDelete