Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

22/09/2015

Bookshelf Tour

Efter at have filmet utallige håbløse videoer, der varede alt fra 10-20 minutter og indeholdt mig, der snakkede uendeligt længe om hver enkelt hyldes bøger, sagde øøøh, smaskede, prustede og generelt bare var virkelig træls at høre på, får i her den ultra korte omend lettere rystende bogreolstour!Gik det alligevel for hurtigt? Så er der også billedbeviser :D7 comments:

 1. Åh, jeg elsker at smugkigge i andres bogreoler – og hvor er din dog bare en fin en af slagsen! Så mange skønne bøger, og jeg er vild med, at de er alfabetiseret. Det gad jeg også godt, men højden på mine hylder varierer for meget til, at det kan lade sig gøre. Meh.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Rikke :) øv med dine reoler, men er sikker på du får dig et flot resultat alligevel

   Delete
 2. Sikke et skønt indblik - fantastiske reoler! <3

  ReplyDelete
 3. Super fint.
  Jeg er imponeret over at du kan blive ved med at lave alfabetisk orden, det startede jeg med på et tidspunkt, men senere blev jeg bare nødt til at genrekategorisere mine bøger også!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak Michelle. Jeg kan også sagtens forestille mig at jeg genreinddeler dem engang i fremtiden, men lige nu med bare 4 reoler er det ikke nødvendigt.

   Delete
 4. Åh, det var altså en rigtig hyggelig video! Og sikke nogle fine reoler - jeg kan virkelig godt lide, at det er genreopdelt. :D

  ReplyDelete