Velkommen

Få inspiration til din næste læseoplevelse og læs mere om alt lige fra kærlighed, krimi, YA og historiske romaner til fantasy, science fiction og gys. Alt er på dansk - på nær de anmeldelser, jeg har lyst til at skrive på engelsk. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

02/09/2015

Mit liv 1994-1996

Forleden faldt jeg over mine forældres stakke af fotoalbum, og før jeg vidste af det, var jeg opslugt af fortiden. Det skal så gå ud over jer :D

Her er alt for mange billeder af mig (mig mig mig) fra 1994 til 1996.

Hold musen over billedet for at læse teksten (sorry til alle dem på tablets/smartphones).
....

1 comment:

  1. Haha, sikke nogle fine billeder. Jeg kan godt li' at man kan fornemme 90'erne og flere billeder (og outfits) er som snydt ud af næsen på mine egen barndomsbilleder. Særligt jogging-sættet var en herlig 90'er-ting!

    ReplyDelete