Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

02/09/2015

Mit liv 1994-1996

Forleden faldt jeg over mine forældres stakke af fotoalbum, og før jeg vidste af det, var jeg opslugt af fortiden. Det skal så gå ud over jer :D

Her er alt for mange billeder af mig (mig mig mig) fra 1994 til 1996.

Hold musen over billedet for at læse teksten (sorry til alle dem på tablets/smartphones).
....

1 comment:

  1. Haha, sikke nogle fine billeder. Jeg kan godt li' at man kan fornemme 90'erne og flere billeder (og outfits) er som snydt ud af næsen på mine egen barndomsbilleder. Særligt jogging-sættet var en herlig 90'er-ting!

    ReplyDelete