Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

07/10/2015

Min bogstak #3

Jeg har taget en langt større bunke bøger med hjem end sædvanligt og langt størstedelen er danske ungdomsbøger - formålet er næste uges readathon. Tænkte det var en oplagt mulighed for at indhente nogen af de mange fantastiske bøger, der er udkommet inden for meget kort tid samt et par ældre klassiskere :) Sofie hjælper naturligvis med at holde styr på bunkerne.

8 comments:

 1. Det ser godt ud! Selv har jeg kun læst The Catcher in the Rye ud af dit udvalg, men den var helt fantastisk - Holden Caulfield er så ikonisk en hovedperson, at jeg altid har lyst til at genlæse og genlæse og genlæse :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg forsøgte mig med den på dansk sidste år, men den gamle oversættelse var så frygtelig jeg måtte opgive. Satser på bedre held med den engelske :)

   Delete
 2. Sikke en stak! 'the Cather in the Rye' er fantastisk, og det er 'Den kroniske uskyld' faktisk også.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glæder mig også meget til at læse dem, tænker det er way overdue :)

   Delete
 3. Hvor fin en stak! 'Percy Jackson' serien er virkelig spændende og 'Minus Iris' er ret fin og rørende. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg glæder mig meget til at læse om Percy igen. Har ædt begge serier tidligere, men har ikke prøvet tegneserien før.

   Delete