Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

01/10/2015

September 2015

September var måneden hvor jeg blev 27, måneden hvor dagene flød ud i et og gik alt for hurtigt, og måneden der blev rundet af med et herligt bogbloggertræf i det nordjyske. Det er måneden hvor jeg blev lektør, og måneden hvor jeg en overgang kæmpede imod en læsetræthed, der som en dæmning holdt min læselyst og -hast igen. Men den blev overkommet og brudt ned, og jeg nåede alligevel i mål.

I september blev jeg færdig med 13 bøger.
- blandt disse var der 3 lydbøger og 3 på engelsk.


Længste bog: Det der ikke slår os ihjel - 470 sider
Længste lydbog: The Fry Chronicles - 12t 28m
Korteste bog: The Golden Rules of Blogging - 128 sider
Korteste lydbog: Dragevinge - 8t 21m

Bedste oplevelse:
Jeg har læst nogle fantastisk gode bøger i September - The Circle wow'ede mig med dens skræmmende aktualitet og Min mormor hilser og siger undskyld gik lige i hjertet på mig.

Største skuffelse:
Intet. Ingen bog har skuffet mig denne måned. Jeg er ikke engang kommet under 3 stjerner!


I bagvendt læserækkefølge:
More Fool Me - Stephen Fry *
Næsten 19 - Alyson Noël
Harpiks - Ane Riel [lektørbog]
Min mormor hilser og siger undskyld - Fredrik Backman [anmeldereksemplar]
Jeg vælger uden filter - Ronnie Andersen [anmeldereksemplar]
The Fry Chronicles - Stephen Fry *
Det der ikke slår os ihjel (Millennium, #4) - David Lagercrantz [anmeldereksemplar]
The Golden Rules of Blogging - Robin Houghton *
Dragevinge - Margaret Weis og Tracy Hickman
Splittet - Teri Terry [lektørbog]
Ismanden - Katri Lipson [lektørbog]
Løvetæmmeren - Camilla Läckberg
The Circle - Dave Eggers [anmeldereksemplar]

*Læst/hørt på engelskNo comments:

Post a Comment