Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

07/11/2015

TBR Bookshelf Tour

Kom med på en lille rundtur i mine boghylder :)

 Jeg har en reol dedikeret til mine ulæste bøger og som det eneste sted i huset står de ikke organiseret alfabetisk efter forfatters efternavn - De står i stedet efter en form for genre. Der er "de klassiske" (gamle fund fra genbrugsbutikken hovedsageligt), horror, historisk, kærlighed/chicklit, fantasy, ya, krimi, osv.

2 comments:

 1. Hold da op, sikke mange skønne bøger du har i din TBR reol. Altid skønt med flere bøger, at vælge i mellem - jeg har også rigtig mange efterhånden, og har stadig ikke sådan rigtig lært, at begrænse mine indkøb. Men det kommer nok en dag.
  Tak, for rundvisningen i videoen, og hvor er dine mange figurer bare så søde og fine:0)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak :) ja det er fantastisk altid at have et god lager - selvom der nu også er mange jeg bare gerne vil læse NU! Pladsmangel er helt sikkert også ved at være et problem. Tror snart jeg bliver nødt til at indføre et af de famøse indkøbsstop ;)

   Delete