Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

20/12/2015

Fjerde Søndag i Advent

Så blev det fjerde søndag i advent, hip hurra og glædelig jul og kæmpe tillykke til den sidste heldige i denne omgang, som har vundet den sidste bog i min Adventskonkurrence!!! Tak til alle der deltog og rigtig glædelig jul :)

12 deltog i sidste udtrækning og via random.org har jeg fået nummeret 4, hvilket betyder:


Maria vinder Stålhjerte!

Stort tillykke Maria :) send mig en mail på boroughofbooks@gmail.com med din adresse inden for 2 uger, og jeg sender bogpakken afsted snarest muligt. Rigtig glædelig jul!


No comments:

Post a Comment