Velkommen

Få inspiration til din næste læseoplevelse og læs mere om alt lige fra kærlighed, krimi, YA og historiske romaner til fantasy, science fiction og gys. Alt er på dansk - på nær de anmeldelser, jeg har lyst til at skrive på engelsk. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

20/12/2015

Fjerde Søndag i Advent

Så blev det fjerde søndag i advent, hip hurra og glædelig jul og kæmpe tillykke til den sidste heldige i denne omgang, som har vundet den sidste bog i min Adventskonkurrence!!! Tak til alle der deltog og rigtig glædelig jul :)

12 deltog i sidste udtrækning og via random.org har jeg fået nummeret 4, hvilket betyder:


Maria vinder Stålhjerte!

Stort tillykke Maria :) send mig en mail på boroughofbooks@gmail.com med din adresse inden for 2 uger, og jeg sender bogpakken afsted snarest muligt. Rigtig glædelig jul!


No comments:

Post a Comment