Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

13/12/2015

Tredje Søndag i Advent

Det er da virkelig ikke til at forstå, det allerede er tredje søndag i advent!? Men hip hurra og glædelig jul og kæmpe tillykke til den heldige julegris, som har vundet den tredje bog i min Adventskonkurrence!!! (husk du stadig kan deltage, læs her hvordan)

12 deltog i denne tredje udtrækning og via random.org har jeg fået nummeret 1, hvilket betyder:


Susanne vinder The Circle!

Stort tillykke Susanne :) send mig en mail på boroughofbooks@gmail.com med din adresse inden for 2 uger, og jeg sender bogpakken afsted snarest muligt.
No comments:

Post a Comment