Velkommen

Få inspiration til din næste læseoplevelse og læs mere om alt lige fra kærlighed, krimi, YA og historiske romaner til fantasy, science fiction og gys. Alt er på dansk - på nær de anmeldelser, jeg har lyst til at skrive på engelsk. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

13/12/2015

Tredje Søndag i Advent

Det er da virkelig ikke til at forstå, det allerede er tredje søndag i advent!? Men hip hurra og glædelig jul og kæmpe tillykke til den heldige julegris, som har vundet den tredje bog i min Adventskonkurrence!!! (husk du stadig kan deltage, læs her hvordan)

12 deltog i denne tredje udtrækning og via random.org har jeg fået nummeret 1, hvilket betyder:


Susanne vinder The Circle!

Stort tillykke Susanne :) send mig en mail på boroughofbooks@gmail.com med din adresse inden for 2 uger, og jeg sender bogpakken afsted snarest muligt.
No comments:

Post a Comment