Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

10/03/2016

Book Haul #21 - Bogudsalg 2016

Tænkte jeg for en gangs skyld ville lave en book haul inden for en ordentlig tidsramme siden sidst - men så fik jeg samlet alle de bøger jeg har erhvervet mig siden sidst - og jeeesus. Der var mange.

Hele 27 bøger har jeg formået at skrabe til mig i løbet af godt og vel en måneds tid.

4 er fra Kenya, 12 er fra Arnold Buscks udsalg (hvoraf de 2 var en gave mod at de får en anmeldelse, 3 er lektørbøger, 1 er et anmeldereksemplar (tak til Politikens Forlag!) og 6 er fra den lokale genbrugsbutik. Den sidste er købt via Saxo.

Jeg vil ikke drukne jer yderligere i ord - billederne taler vist fint for sig selv :)

Septimus Heap serien - Angie Sage, An African Love Story - Daphne Sheldrick, The Gates - John Connolly, A long way gone - Ishmael Beah, Farmer Boy - Laura Ingalls Wilder, Fahrenheit 451 - Ray Bradbury, The Double - Fyodor Dostoyevsky, Fight Club - Chuck Palahniuk, Hungersnød - Aki Ollikainen, Ideen om os - Dorte Holm, Flokdyr - Dorte Holm, Alt det lys vi ikke ser - Anthony Doerr, Noget om Grace - Anthony Doerr, Retsmedicineren - Jørgen Lange Thomsen, Calamity - Brandon Sanderson, Under en strålende sol - Khaled Hosseini, Det lille hus i den store skov - Laura Ingalls Wilder, De 5 som redningsmænd - Enid Blyton, De 5 på vinterferie - Enid Blyton, Jan: En detektiv på fjorten - Knud Meister, Jorden rundt i 80 dage - Jules Verne.

5 comments:

 1. Hold da op et bookhaul! :D Skønt med så mange nye bøger! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Helt vildt så mange jeg har fået samlet på så kort tid - og har pga et par Saxo ture og krimimesse allerede nok til en ny haul igen xD

   Delete
  2. Helt vildt så mange jeg har fået samlet på så kort tid - og har pga et par Saxo ture og krimimesse allerede nok til en ny haul igen xD

   Delete
 2. Åh, en masse nye bøger! Sikke et bogeventyr :'D

  ReplyDelete