Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

12/05/2017

Giveaway - VINDER!

Giveawayen er nu lukket og vinderen er : 

Tillykke Karina!
Du har vundet krimien Størst af alt af Malin Persson Giolito. Der er sendt en mail afsted til dig :) 

Tak til deltagerne :) Jeg er ikke helt færdig med min giveaway bølge endnu, men mit hus kræver lidt mere af min opmærksom end naivt forventet, så vi udsætter lige næste konkurrence på ubestemt tid (skal lige have fundet den kasse med næste bog i også!)

Bog venligst skænket af forlaget Gyldendal.

1 comment: