Velkommen

På bloggen her kan du finde anmeldelser af alt fra fantasy, science fiction, kærlighed, chicklit, YA og NA til historiske romaner, krimier, spændingsbøger, og hvad jeg ellers lige falder over, der ser spændende ud. Herudover er der bl.a. Book Hauls og Kommende Udgivelser, samt Månedlige Opsummeringer. Occasional posts/reviews in English.
~ Iben
Bibliotekar, bogblogger & boganmelder

16/12/2017

Julebestiariet af Benni Bødker

[ Bogen er lånt på biblioteket. ]

Julebestiariet er ny type julekalender for både børn og voksne. Hver jul myldrer det frem med alskens farlige vintervæsner. Benni Bødker har researchet og indsamlet oplysninger om 24 af de fæleste julemonstre, og monstertegner John Kenn Mortensen har illustreret.

Julebestiariet er en overlevelsesguide med de vigtigste fakta om hvert af de væmmelige monstre, og livsvigtig læsning i decemberdagene op til jul.
Jeg er lidt sent ude med kalenderbogen her - jeg opdagede den ved en ren tilfældighed på biblioteket for rundt regnet en lille uge siden. MEN NÆSTE ÅR! så vil den da være en super fin julekalender til de horrorelskende lidt ældre børn. (alternativt kan man gøre som jeg, og binge-læse den på én dag - den skal ikke beskyldes for at være tekst-tung).

Hver dag byder på en ny horribelhed og Bødker har fundet eksempler på uhyggelige væsener fra nær og fjern. Nogen kendte jeg, andre var nye - og næsten alle som én var lige til et afsnit af de tidlige sæsoner af Supernatural (har de ikke allerede kæmpet mod Krampus?). John Kenn Mortensen er noget nær en Gud, når det gælder creepy illustrationer; han er vildt dygtig til at skildre det uhyggelige og bizarre, og i mine øjne er de absolut det bedste ved bogen.


JULEBESTIARIET
af Benni Bødker
Illustreret af John Kenn Mortensen
ISBN13: 9788770856836
111 sider / Udgivet den 13. oktober 2017

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2017

2 comments:

  1. Er helt enig, illustrationerne er helt sikkert det bedste ved bogen :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Han er virkelig dygtig til det dystre :)

      Delete