10 forfattere jeg gerne vil drikke en kop et-eller-andet med

Anna fra HappenStancie har lavet et super indlæg om forfattere, hun gerne vil drikke en kop kaffe med, og den idé er super fin, så her kommer mine 10 bud på forfattere [i vilkårlig rækkefølge!], jeg gerne have mig en snak med over en kop et eller andet (alt andet end kaffe ;)

 1. Carrie Hope Fletcher ligger øverst på min liste selvom jeg ikke engang endnu har læst nogle af hendes bøger, men ud fra hendes youtube videoer virker hun bare som en virkelig rar person, der vil være herlig at få en kop te med.

 2. Jeg "mødte" Tamora Pierce på Esbjerg Fantasyfestival i starten af året og hørte hende efterfølgende holde foredrag i 1½ time og hun var kort sagt fantastisk! Sjov, fuld af eventyr og historier virkede hun i samspil med sin mand som en super cool person, jeg gerne ville lytte noget mere på.


 3. John Green har jeg længe fulgt på Youtube og ham og hans bror Hank virker som et par virkeligt intelligente og interessante herrer. Herudover er jeg meget begejstret for mange af John's bøger og det kunne da være ret sjovt at få en snak med ham om dem.

 4. JK Rowling - hun er næsten et must på den her liste, er hun ikke? Selvfølgelig vil jeg gerne møde Harry Potters mor, kvinden der startede en revolution inden for børne og ungdomslitteratur.


 5. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at møde Peter V Brett som står bag en af mine yndlingsserier The Demon Cycle. Jeg har været så heldig at snakke lidt med ham på twitter en gang eller to og han virker bare så cool og total down to earth.

 6. Australske Trudy Canavan kunne være virkelig spændende at møde efter at have læst så mange af hendes bøger, som jeg syntes er noget helt for sig inden for fantasygenren.


 7. Jojo Moyes som jeg hørte på BogForum i 2014 virker som en meget rar mor-type med et kæmpe hjerte og skarpt sind kunne være virkeligt sejt at få en drink med. Jeg elsker hendes nyere bøger og tror hun kunne være en meget god veninde ;)

 8. Stephen King har skrevet uendeligt mange romaner og størstedelen er virkeligt gode. Jeg har herudover læst hans "Om at skrive" og følger ham på twitter og han virker så absolut som en person, der kunne være meget interessant at få sig en god snak med.


 9. Forfatteren bag Ready Player One, Ernest Cline, medvirker også i en ultranørdet dokumentarfilm om computerspil (som kan ses på Netflix) og han virker bare super sjov.

 10. Helen Fielding, kvinden bag Bridget Jones, kunne være SÅ spændende at snakke med. Hvordan skriver man så godt? Så sjovt? Og så gennemført?


Andre interessante kunne være Patrick Rothfuss, Brandon Sanderson, Lucy Dillon, JRR Tolkien, Neil Gaiman, Graeme Simsion, Lisa Genova, Robert Jordan, Jane Austen og George RR Martin.

Kommentarer

 1. Åh ville elske at spise middag eller drikke en kop et eller andet med J. K. Rowling, elsker hendes holdninger, når hun folder sig ud på twitter, og så har hun jo skrevet nogle fantastiske bøger ;)

  SvarSlet

Send en kommentar

Lån løs på eReolen