Hurra Hurra HURRAA

The winners have been found - Vinderne er fundet!

Given the very small numbers of participants in the international draw I decided to just find two winners from the entire comment section of the post. Each person's comment was given a number by me and then I asked random.org to give me two numbers - these two randomly generated numbers were the winners.

På grund af den meget lille internationale deltagelse har jeg valgt at trække lod blandt samtlige kommentarer om de to præmier, i stedet for at dele det op i dansk/ikke-dansk. Hver kommentar fik sig et nummer og herefter blev random.org bedt om at give mig to tilfældige numre.Kæmpe hurra til de to vindere :D Jeg sender jer en mail hvor i lige skal fortælle mig hvad i ønsker jer! 
Præmierne er en bog hver af frit valg med værdi op til 15 EURO fra bookdepository.com


Tillykke til jer, tillykke til mig :D (BoB blev 5 og jeg bliver 27!)


Jeg glemte i øvrigt helt at sige tusind tak for de mange søde kommentarer :) Det er så vildt, jeg har været i gang med den her bogblog i 5 år, og jeg nyder hvert minut :) Det er fedt hvor meget jeg selv føler jeg har udviklet mig, og det er lækkert at se hvordan læsertallene langsomt men sikkert stiger.

Kommentarer

Send en kommentar