Jeg vælger uden filter | vlog

Unge i dag står over for et utal af valg, der skal træffes. Aldrig har mulighederne været større for selv at vælge sine veje i livet, og derfor er det måske sværere end nogensinde.
Der er mange valg, der skal træffes og mange overvejelser omkring rigtige valg og bekymringer for at træffe de forkerte. Bogen består af en samling korttekster og digte af markante danske forfattere, der skriver underfundigt, sjovt og tankevækkende om alle mulige og umulige former for valg.
Jeg vælger uden filter består af digte og korttekster af: Ronnie Andersen, Rebecca Bach-Lauritsen, Jens Blendstrup, Ditte Holm Bro, Daniel Dalgaard, Nanna Damsgaard-Larsen, Adda Djørup, Helle Helle, Kamilla Hega Holst, Tine Høeg, Peder Frederik Jensen, Dennis Gade Kofod, Anita Krumbach, Hanne Kvist, Cecilie Lind, Line-Maria Lång, Caroline Minor, Dorthe Nors, Stine Pilgaard, Kristina Stoltz, Amalie Laulund Trudsø, Jesper Wung-Sung og Nikolaj Zeuthen + et grafisk bidrag af: Jeppe Lai og William Zeuthen.

Jeg har aldrig været den store læser af digte og skal også gerne ærligt indrømme at nogle her i bogen totalt fløj hen over hovedet på mig, men der var også nogle rigtigt gode imellem og specielt 3 noveller var helt fantastiske. Hør lidt mere om dem i vloggen her :)


JEG VÆLGER UDEN FILTER
ISBN13: 9788763838696
160 sider / Udgivet den 28. august 2015

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget

Review by Iben Jakobsen, BoB, 2015

Kommentarer

Lån løs på eReolen