Min bogstak #3

Jeg har taget en langt større bunke bøger med hjem end sædvanligt og langt størstedelen er danske ungdomsbøger - formålet er næste uges readathon. Tænkte det var en oplagt mulighed for at indhente nogen af de mange fantastiske bøger, der er udkommet inden for meget kort tid samt et par ældre klassiskere :) Sofie hjælper naturligvis med at holde styr på bunkerne.

Kommentarer

 1. Det er en god stak!

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud! Selv har jeg kun læst The Catcher in the Rye ud af dit udvalg, men den var helt fantastisk - Holden Caulfield er så ikonisk en hovedperson, at jeg altid har lyst til at genlæse og genlæse og genlæse :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forsøgte mig med den på dansk sidste år, men den gamle oversættelse var så frygtelig jeg måtte opgive. Satser på bedre held med den engelske :)

   Slet
 3. Sikke en stak! 'the Cather in the Rye' er fantastisk, og det er 'Den kroniske uskyld' faktisk også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Glæder mig også meget til at læse dem, tænker det er way overdue :)

   Slet
 4. Hvor fin en stak! 'Percy Jackson' serien er virkelig spændende og 'Minus Iris' er ret fin og rørende. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig meget til at læse om Percy igen. Har ædt begge serier tidligere, men har ikke prøvet tegneserien før.

   Slet

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen