Readathon Wrap Up

Jeg fik læst 8 bøger / 1273 sider til dette readathon, hvilket jeg egentlig syntes er godt klaret, når man tænker på, at jeg lørdag aften pludseligt blev voldsomt skidt tilpas.

Jeg var ikke nær så social, som jeg gerne ville have været, fordi jeg simpelthen ikke kunne overskue så meget mere, end bare at ligge og stene/læse, men tusind tak for de mange kommentarer, jeg fik, og undskyld, hvis jeg ikke kom forbi din blog.

Jeg havde besluttet mig lid for et tema og udvalgt en masse korte ungdomsbøger, der var helt perfekte til formålet. Jeg ville også have læst to af de grundlæggende bøger inden for genren, navnlig Salinger's Catcher in the Rye og Rifbjergs Den Kroniske Uskyld, men kunne ikke samle mig om nogen af dem.

Jeg fik læst:

  • Minus Iris - Natasha Farrant [272 sider]
  • Percy Jackson and the lightning thief (graphic novel) - Rick Riordan [128 sider]
  • Resten af sommeren - Tamara Bach [117 sider]
  • Hadet - Thorstein Thomsen [132 sider]
  • The Ice Dragon - George RR Martin [121 sider]
  • Noget om Vitus - Sigurd Hartkorn Plaetner [214 sider]
  • Forbandede mødom - Sarah Engell [144 sider]
  • fredag lørdag søndag - Christine Lind Ditlevsen [142 sider]


Kommentarer

Lån løs på eReolen