Amy & Rogers Epic Detour af Morgan Matson

Amy Curry is having a terrible year. Her mother is moving all the way across the country and needs Amy to drive their car from California to the East Coast. But since the death of her father, Amy hasn't been able to get behind the wheel of a car. Enter Roger, the son of an old family friend, who turns out to be unexpectedly cute.

Amy's far døde for ikke alt for lang tid siden, moren har solgt huset og vil flytte Amy og hendes bror fra Californien til Østkysten. Moren og broren er taget i forvejen, og Amy er blevet tilbage for at gøre skolen færdig. Men nu er også den slut og Amy skal køre deres bil på tværs af Amerika - eller rettere det skal Roger, sønnen af en gammel familieven, for siden farens død, kører Amy ikke længere bil. Moren har lagt et strikt program for deres køretur, men Amy og Roger får snart andre planer - og så begynder for alvor deres epic detour rundt i adskillige amerikanske stater.

Amy & Rogers Epic Detour er en vaskeægte roadtrip bog på tværs af USA, men den er også blandt andet en kærlighedshistorie, en dannelsesrejse, og en vej ud af sorg. Bogen har nogle rigtige fine detaljer med billeder (desværre i sort/hvid), og sider fra en roadtrip journal, der kommenterer på det, de ser undervejs + deres playlister.

Det er slet ikke en bog, jeg er stødt på før, og det var rent tilfælde, at jeg faldt over den, mens jeg var på arbejde (en af de bedre personalegoder - konstant læseinspiration). Matson har skrevet en virkelig solid og dejlig bog, hvor siderne næsten vender sig selv. Hun når virkelig langt omkring på ganske kort tid, men uden at det nogensinde virker forjaget. Tingende udfolder sig helt naturligt og turen tager den tid, den nu engang tager. Bogen kan på det varmeste anbefales :)


AMY & ROGERS EPIC DETOUR
af Morgan Matson
ISBN13: 9780857072689
343 sider / Udgivet i 2010

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2016

Kommentarer

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen