Day Shift by Charlaine Harris

There is no such thing as bad publicity, except in Midnight, Texas, where the residents like to keep to themselves. When psychic Manfred Bernardo finds himself embroiled in a scandal and hounded by the press after one of his regular clients dies during a reading, he turns to enigmatic, beautiful, and dangerous Olivia Charity for help. Somehow he knows that the mysterious Olivia can get things back to normal. As normal as things get in Midnight…

Jeg har sagt det før, og jeg siger det gerne igen. Charlaine Harris er min guilty pleasure. Hun skriver underholdende, hendes bøger er engagerende og letlæste, og jeg elsker gang på gang at dykke ned i hendes magiske univers.

I Day Shift vender vi atter tilbage til den lille by Midnight. Et hotel er ved at genåbne og de hemmelighedsfulde og -anderledes- beboere af byen er slet slet ikke glade ved tanken om at, der skal komme fremmede til. Men det skal snart vise sig at hotellet er det mindste af deres bekymringer. Præsten har fået besøg og Manfred rodes ind i en mordsag.

I typisk Harris stil rodes der rundt i plottet og det, man troede, bogen skulle handle om, hækles sammen med 17 andre historier og før man ved af det er bogen slut og man hungrer efter næste bind, der fortæller mere om personlighederne man sporadisk og i varierende dybde er blevet præsenteret for undervejs. Midnight, Texas er i øvrigt ekstra sjov, når man har læst samtlige andre serier af Harris, for utallige personer, overnaturlige væsener, steder og begivenheder går igen. Såvel hovedpersoner som bipersoner nævnt i farten har bånd til de andre bøger - og nogen af dem kræver virkelig nærlæsning og klæberhukommelse for at genkende! :)


DAY SHIFT
Midnight, Texas #2
af Charlaine Harris
ISBN13: 9780425263204
386 sider / Udgivet i marts 2016

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2016

Kommentarer

  1. Er det den samme forfatter, som har skrevet Sookie Stackhouse-bøgerne? Jeg var slet ikke klar over, at hun havde skrevet andet end den serie.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er det ja. Udover true blood står hun bag aurora teagarden mysteries og grave sight serierne :)

      Slet

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen