Konkurrence!!

Hip Hip Hurra!

Bloggen fyldte midt i august 6 år og lige om lidt den 7. september fylder jeg 28. Det skal naturligvis fejres, og forlagene Bazar og Jentas har været så elskværdige at sponsorere en stak dejlige bøger.Fire heldige vindere kan hver få sig en bogpakke - for at vinde skal du blot følge Borough of Books facebookside og kommentere på dette facebookopslag, hvilken pakke du gerne vil vinde.Du kan læse mere om bøgerne herunder:

A - Krimipakken: bog 1 og 2 i Tess Gerritsens serie, Kirurgen og Lærlingen 
  • Gerritsen skriver hammer godt og serien er sådan lidt Slaughter/Nesbø agtig, bare bedre!

B - Små synder af Lissa Evans // Det litterære apotek af Nina George
  • Små synder er en roman om almindelige mennesker under 2. verdenskrig, hvor en engelsk 10-årigs tilværelse forandres, da han rives væk fra sit trygge hjem og evakueres ud på landet, hvor han ender hos en kvinde, der ikke har helt rent mel i posen.
  • I Det litterære apotek følger vi Jean Perdu, som ejer en flydende bogbutik i Paris og har længe hjulpet andres nødstedte følelser, men nu må han dog efter 20 år endelig forsøge at kurere sit eget knuste hjerte.


C - Det litterære apotek af Nina George


D - Etta og Otto og Russell og James af Emma Hooper // Soningens Dag af Favid Liss
  • Etta er 83 og begyndt at glemme. Hun har et stort ønske om at se havet og beslutter at vandre de 3000 km fra den lille canadiske prærieby, hvor hun har levet hele sit liv. Etta og Otto og Russell og James er en historie om Etta og mændene i hendes liv, om fortiden, om traumer fra en forgangen krig og om udødelig kærlighed.
  • I Soningens dag er 13-årige Sebastião flygtet fra Portugal under inkvisitionen. Han vender tilbage som 23 årig for at hævne sin faders død og genfinde sin barndomskæreste, Gabriela. Men alt er forandret.----- *** ----- *** ----- *** ----- *** ----- *** ----- *** -----

Vinderne udtrækkes lørdag den 1. oktober!

For at kunne deltage/vinde er det et krav at du har dansk adresse.

Kommentarer

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen