Book Haul #32 - Glædelig Jul og Tak

Så sneg der sig alligevel en sidste book haul ind inden året sluttede. Jeg har fået 4 dejlige bøger i julegave og 5 helt specielle anmeldereksemplarer.

Forlaget Carlsen har sendt mig denne smukke bogpakke med The Graces af Laure Eve - en titel, jeg ikke tidligere havde hørt om, men som lyder vildt spændende. Bogen udkommer den 13. januar 2017.
 • "Familien Grace holder hele byen fanget i deres mystiske spind, og River vil gøre alt for at blive venner med dem. Men hvor langt vil hun gå? Og hvorfor er det så vigtigt for hende at komme tæt på dem og finde ud af, om rygtet om deres magiske kræfter holder stik?"

Gyldendal har forkælet mig med en pose med bevismateriale. Naboparret af Shari Lapena - en psykologisk thriller, der udkom den 27. december.
 • "Din nabo sagde, at du ikke skulle tage din baby med til middagen. Ikke noget personligt, hun kunne bare ikke holde ud at høre hende græde. Din mand sagde, at du skulle slappe af. I var jo lige inde hos naboparret, og babyalarmen var tændt. Din datter sov sidste gang, du kiggede til hende. Men nu, hvor du løber op ad trappen i det dødstille hus, er dit værste mareridt blevet til virkelighed. Hun er væk. Du har aldrig ringet til politiet før. Nu er de i jeres hus. Hvem ved, hvad de kommer til at finde …"


Den 7. december i #bogjul lød udfordringen - Hvilke bøger håber du at få til jul? Jeg skrev, jeg ønskede mig mange bøger, men at særligt én manglede i samlingen; Justin Cronins tredje bind i serien om et post-apokalyptisk vampyroverrendt USA, Spejlbyen, som udkom den 31. oktober. Knap en uge senere kom jeg hjem til en stor stor bogpakke fra Lindhardt og Ringhof, der som bonus også indeholdt Kemikeren af Stephenie Meyer, der udkom den 8. november  
 • "Afslutningen på DEN FØRSTE og DE TOLV - Vampyrlignende væsner smittet med en særdeles smitsom virus har overtaget verden. Små kolonier af overlevende mennesker må leve side om side med disse overnaturlige væsner, der konstant er på jagt efter nyt blod. Nu er alt stille, men varsler stilheden enden på mareridtet eller evig mærke? Kan de overlevende genopbygge samfundet og skabe en håbefuld fremtid? Forude venter den absolut sidste kamp mellem lys og mærke."
 • "Spændingsromanen "Kemikeren" er en medrivende fortælling om en eksagent, der er på flugt fra sine tidligere arbejdsgivere og bliver nødsaget til at tage en sidste sag for at rense sit navn og redde sit liv."


Sidst men absolut ikke mindst var jeg der som et bøjet søm, da jeg hørte Politikens forlag også havde fået fat i Liane Moriartys allernyeste roman - den, der lige har vundet Goodreads Choice Awards 2016 i kategorien "Fiction". Vanvittig Skyldig, et romantisk drama, udkommer i dag den 28. december. 
 • "Man skal ikke tage lykken for givet, og det finder Sam og Clementine for alvor ud af, da de tager én skæbnesvanger beslutning. De har faktisk et ukompliceret liv. Det er travlt, men dejligt og alle de største drømme er godt på vej til at blive opfyldt. Clementines bedste veninde, Erika, inviterer på en grillfest med sine farverige og fyrige naboer, og at sige ja til den invitation, skal vise sig at ændre alt."


I denne årets sidste book haul vil jeg endnu en gang gerne lige sige det allerstørste TAK! til samtlige forlag for de skønne skønne bøger, i har sendt min vej (hvad enten jeg har tigget jer om dem, eller i helt selv har sendt dem afsted). Jeg er så dybt taknemmelig og glad og danser en lille glædesdans over hver eneste bogpakke, jeg pakker op.


JULEGAVER!

Én af mine dejlige firkantede julegaver indeholdt en bog, jeg har læst, men har været helt syg efter selv at eje. For en evighed siden så jeg filmen The Wedding Date, som er rigtig Hollywood sød, men under rulleteksterne opdagede jeg den var baseret på en bog. Bogen, Asking for trouble af Liz Young, skyndte jeg mig at låne på biblioteket, og den skulle vise sig at være helt igennem fantastisk sjov og kærlig og langt mere britisk. Den kan på alle måder anbefales  Tak Pernille :)

Okay, jeg indrømmer det. De sidste 3 julegaver? De er fra mig selv. SAXO sendte en kupon med 10% rabat ud til alle deres abonnenter, og ja, så kunne jeg jo ligeså godt, ikke?

Den første kommer jeg sikkert til at ryste på hovedet af mig selv for at købe, men den passer så godt sammen med deres første udgivelse. (som jo ellers heller ikke ligefrem imponerede mig vildt). Dan & Phil Go Outside af youtuber duoen Dan Howlter og Phil Lester er eftersigende en fotobog samt anekdoter fra deres store liveshow tour rundt i England, USA og Australien.

Kan i huske dengang jeg var super skeptisk overfor JK Rowlings konstante tilføjelser til Harry Potter universet? Ja skrot alt det. Fantastisk Beasts and Where to Find Them er en fantastisk film, som jeg knuselskede fra ende til anden og selvfølgelig måtte jeg da eje manuskriptet!!

Selvom jeg efterhånden tvivler på youtuberen Zoe Sugg selv har skrevet meget mere end det allermest basale skelet af et plot til hendes bøger, så er jeg bare blevet ret hooked på den fine Girl Online bøger - og så måtte jeg jo selvfølgelig have bog 3 Going Solo til samlingen :)


Har i fået nogle gode gaver til jul? 

Kommentarer

 1. Spændende - The Graces har jeg heller ikke hørt om, så jeg glæder mig til at læse, om den er værd at kaste sig over :-)

  Godt nytår!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 2. Sikke en fin stak du har fået dig i juledagene. The Graces er jeg som bekendt også meget oppe at køre over :)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen