Kommende bøger - marts 2017


Vi prøver lige noget nyt - jeg fik egentlig ideen for ca en måned siden men en god blanding af sygdom og travlhed afholdte mig fra at komme i gang :) Marts får derfor også lige lov at starte midt i måneden, men fremover vil jeg forsøge i starten af hver måned at lave et lille indlæg om en håndfuld bøger, der udkommer i den givende måned, og som jeg glæder mig til at læse. Håber, I synes om ideen - og sig endelig til hvis jeg har overset en vigtig bog!Den Halve Konge: Det Splintrede Hav #1 - Joe Abercrombie
Verden regeres af stærke hænder og kolde hjerter.
Prins Yarvi har aldrig selv ønsket at bestige Den Sorte Trone, menda hans fader og broder bliver forrådt, sværger han at erobre den tilbage. Undervejs må Yarvi kæmpe mod farer, forræderi og fangenskab. Men han har kun har én god hånd og kan hverken holde et skjold eller svinge et sværd. I stedet må han hvæsse sin hjerne, så den er knivskarp. Han finder sammen med en flok udstødte, som viser sig at være til langt større hjælp og støtte, end hans fornemme familie nogensinde har været. Men selv med trofaste venner ved sin side må Yarvi sande, at det eneste sikre i livet er døden.

Udkommer hos Gyldendal den 16/3.


Jeg overvejer at gøre det forbi - Iain Reid
En spændingsfyldt og nervepirrende thriller om en biltur, der får fatale konsekvenser.
Jake og hans kæreste er på vej hjem for at besøge hans forældre på deres afsidesliggende gård. Da en snestorm bryder ud, tager parret en uventet omvej og strander foran en tom high school og søger tilflugt indenfor.
I dagene efter efterforsker politiet et mord, der er sket på samme high school. Men hvem er offeret?

Udkommer hos Lindhardt og Ringhof den 16/3.
Dobbeltgængeren: Rizzoli & Isles #4 - Tess Gerritsen
Retsmedicineren Dr. Maura Isles tjener til dagen og vejen ved at undersøge døde mennesker. Aldrig før har liget på briksen dog chokeret og skræmt hende i så høj en grad, som den døde kvinde foran hende gør. Kvinden på briksen er en nemlig en nøjagtig dobbeltgænger af Maura selv.
Kvinden, der blev skudt ned udenfor Mauras hjem, kunne have været Mauras spejlbillede. Og da det viser sig at Maura og liget deler fødselsdato og blodtype, kan den dybt overraskede retsmediciner kun se én forklaring. Da DNA-analysen bekræfter mistanken om, at den mystiske dobbeltgænger faktisk er hendes ukendte tvillingesøster, bliver en bizar mordefterforskning i "Dobbeltgængeren" pludselig til en dyster og farlig rejse for Maura, hvis fortid er fuld af mørke hemmeligheder.

Udkommer hos Jentas den 23/3.


Stormsøsteren: De Syv Søstre #2 - Lucinda Riley
Ally d'Aplièse er i gang med at forberede sig til et kapsejlads, da hun bliver kaldt hjem til sit barndomshjem ved Genévesøen, fordi hendes adoptivfar pludselig er død. Her mødes hun med sin fem søstre og opdager at deres far - en mystisk millionær kaldet Pa Salt - har efterladt dem hver en nøgle til at finde deres rødder.
Allys nøgle fører hende til Norge, hvor hun opdager, at hendes fortid er forbundet til en ung, ukendt sangerinde kaldet Anna Landvik, der levede for hundrede år siden og sang til premieren af Ibsens Peer Gynt, kendt for dens stemningsfulde musik komponeret af Edvard Grieg. Jo mere Ally i "Stormsøsteren" opdager om Anna, jo mere begynder hun at spekulere over, hvem hendes far, Pa Salt, virkelig var. Og hvorfor hendes syvende søster aldrig er dukket op...

Udkommer hos Cicero den 23/3.Kommentarer

 1. Jeg er totalt med på Dobbeltgængeren!! ...men det kan du nok godt gætte ;)
  Jeg er ved at høre Synderen nu, den virker meget mere uhyggelig end de øvrige :D

  Jeg kan godt lide din idé, så bliver det ikke så lang en liste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver så fedt at læse Dobbeltgængeren :)

   Ja jeg tænker netop også det bliver lidt mere overskueligt på den her måde.

   Slet

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen