Kommende bøger - september 2017


Så. mange. BØGER! Efteråret bliver strålende for den bibliofile :)Red Queen #3: Kongens lænker - Victoria Aveyard
KONGENS LÆNKER er tredje bind i historien om Mare Barrow, der mod sin vilje trækkes ind i magtens verden og må leve sit liv på en løgn, som vil betyde hendes død, hvis den bliver opdaget. Alligevel risikerer Mare det hele ved at hjælpe en oprørsgruppe, som arbejder for et mere lige samfund.

Udkommer hos Gyldendal den 5/9.

Farseer #2: Kongelig snigmorder - Robin Hobb
Efter at være blevet oplært til snigmorder og have overlevet de første hårde prøvelser i Snigmorderens lærling er den unge Fitz tilbage ved hoffet i Bukkenborg. Her må han fortsætte sin ensomme kamp for at beskytte De Seks Hertugdømmer, mens kongen er sat ud af spillet af en mystisk lidelse og kampen om, hvem der skal overtage tronen efter ham, allerede raser i det skjulte.

Udkommer hos Cicero den 7/9.


Millenium #5Mander der søgte sin skygge - David Lagercrantz
Lisbeth Salander afsoner en kortere straf i kvindefængslet Flodberga. Hun gør alt for at holde sig fri af konflikterne mellem fangerne, men da en ung kvinde fra Bangladesh bliver mishandlet i sin celle, griber Lisbeth ind. Det betyder konflikt med Benito, en brutal livstidsfange med gode kontakter både inden for og uden for murene.

Udkommer hos Modtryk den 7/9.


Den evige ild - Ken Follett
Da den protestantiske Elizabeth 1. bliver dronning af England, vender resten af Europa sig mod England, og i kulissen i Paris venter kusinen, den unge, katolske Maria Stuart, som mange mener, er den retmæssige arving til Englands trone. Elizabeth opretter derfor landets første efterretningstjeneste, der skal advare hende om mulige sammensværgelser og attentatplaner.

Udkommer hos Rosinante&Co den 12/9.


Spektrum #3: Ursiderne - Nanna Foss
URSIDERNE er tredje bind i serien SPEKTRUM, hvor venskab, kærlighed og skæbnesvangre valg bindes sammen på tværs af tid.

Udkommer hos Tellerup den 16/9.


De Syv Søstre #3: Skyggesøsteren - Lucinda Riley
Tredje bind i Lucinda Rileys store serie De syv søstre, der denne gang tager læseren med til England – fra det smukke og idylliske Lake District i nord til storbyen London i syd – hvor den tredje søster Star leder efter sit ophav.

Udkommer hos Cicero den 21/9.


Tobias Rens #2: Løftet - Martin Davidsen
I seriens andet bind får vi Tobias Rens’ forhistorie til begivenhederne i ‘Kongens brev’. Vi følger ham fra han bliver udlært kanoner i Tøjhuset, via hans udstationering ved den jyske fæstning Frederiksodde (det senere Fredericia), nederlagene til den svenske besættelsesmagt, hans forfremmelser, flugt, deportering til Rostock og endelig forsvaret af den sidste bastion: København.

Udkommer hos Klim den 21/9.


Fjällbacka #10: Heksen - Camilla Läckberg
Da fireårige Linnea forsvinder ved en gård lige uden for Fjällbacka vækker det tragiske minder til live. Tredive år tidligere forsvandt en lille pige fra præcis samme sted, nu gentager historien sig. Lillebyens beboere engagerer sig i eftersøgningen, men da Linnea bliver fundet, myrdet, breder angsten sig i gader og stræder. Kan flere piger være i fare? Og er der en sammenhæng mellem de to tilfælde?

Udkommer hos People's Press den 22/9.


Outlander #3Den rejsende - Diana Gabaldon
”Han var død. Samtidig dunkede det i hans smertende næse. Det sidste virkede omstændighederne taget i betragtning lidt besynderligt.” Sådan begynder den tredje bog i OUTLANDER-serien, i hvilken vi opdager, at ­Jamie Fraser – på trods af sine anstrengelser for det modsatte – ikke døde på slagmarken ved Culloden. Det er han ikke glad for. Claire, der nu er tilbage i det tyvende århundrede, får også et chok, da hun finder ud af, at Jamie overlevede. Vi hører om Jamies liv i tiden efter det store slag og hans forsøg på at bygge en tilværelse på resterne af sit land og sin sjæl. Og vi får at vide, hvad der er sket i de tyve år, der er gået i Claires liv, siden hun forlod Jamie ved Culloden.

Udkommer hos Gyldendal den 22/9.


Cazalet-krøniken #1De gode år - Elizabeth Jane Howard
I fire vidunderligt skrevne romaner følger vi den engelske Cazalet-families overklasseliv med tjenestefolk og skrøbeligt sammenhold i tiden omkring Anden Verdenskrig. Fans af engelske slægtsromaner og tv-serier som Downton Abbey vil elske Howards bestseller-serie, som udkom første gang i Danmark i 1990’erne. De gode år er første bind i serien.

Udkommer hos Gads Forlag den 27/9.


Kommentarer

Lån løs på eReolen