Kommende bøger - oktober 2017Oktober fortsætter det vilde bog-efterår. Der udkommer SÅ mange spændende titler!


Under ensomme stjerner - Kate Ling
16-årige Seren Hemple er født på rumskibet Ventura. Som en del af besætningen på en mere end 360 år lang udforskningsekspedition er hun underlagt kontrol af alt – sit tøj, sit arbejde og ikke mindst sit valg af livspartner. Da Seren møder den karismatiske og gådefulde Dom, forelsker hun sig imidlertid hovedkulds på trods af, at hun dermed sætter sig op mod systemet og risikerer alt. For at dyrke deres kærlighed, må Seren og Dom flygte – men hvor kan de tage hen, når det eneste, der omgiver dem, er det tomme rum? Ling tager sine unge læsere med på en hæsblæsende og romantisk rejse i rummet, hvor kærlighedens lys aldrig kan slukkes.

Udkommer hos Gads forlag den 2/10.

The Demon Cycle #5The Core - Peter V Brett
Trusting their closest confidantes, Leesha, Inevera, Ragen, and Elissa, to rally the fractious people of the Free Cities and lead them against the Swarm, Arlen, Renna, and Jardir set out on a desperate quest into the darkest depths of evil—from which none of them expects to return alive.

Udkommer hos Del Rey Books den 3/10.


Robert Langdon #5: Oprindelsen - Dan Brown
Langdon, der er professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard, ankommer til det ultramoderne Guggenheim museum i Bilbao for at høre en helt særlig bekendtgørelse: afsløringen af en opdagelse, der eftersigende vil 'revolutionere videnskaben for evigt'.

Udkommer hos Politikens forlag den 5/10.


Krigsturisten - Jesper Bugge Kold
Niels er på nippet til at kede sig ihjel. En sen nattetime sidder han med sin gamle ven, krigsfotografen Michael, på en bar. Da Michael tilbyder ham at komme med på en fotoopgave til Beirut, takker han derfor hurtigt ja. Beiut bliver blot én ud af mange krigsramte destinationer, som Niels siden besøger med sin gamle ven. I "Krigsturisten" rejser de sammen rundt fra krig til krig i Libyen, Mali, Ukraine og Syrien. Undervejs støder de ind i journalister, lokale, ekstremsportsudøvere og krigsturister, som Niels selv. Ligesom Niels har de alle en grund til at være der. Alle har noget de flygter fra derhjemme.

Udkommer hos People's Press den 6/10. udsat til januar 2018


Bjørneby 1 - Fredrik Backman
Peter er flyttet hjem for at støtte sin lokale ishockeyklub efter at have slået igennem som professionel ishockeyspiller. Mira står over for valget mellem en advokatkarriere og et stille og roligt liv som hjemmegående husmor. Begge kommer fra Bjørneby.

Udkommer hos People's Press den 6/10.


Rizzoli & Isles #5Skindød - Tess Gerritsen
En uidentificeret kvinde lader til bare at være endnu et kadaver i lighuset, indtil retsmediciner Maura Isles ser liget åbne øjnene. Den meget levende kvinde bliver kørt til hospitalet med fuld udrykning, hvor hun, med chokerende kold præcision, myrder en sikkerhedsvagt og tager flere personer som gidsler … En af dem er den meget gravide patient, Jane Rizzoli. Mens de anspændte timer tikker afsted, allierer Maura sig med Janes mand, FBI-agenten Gabriel Dean, for at finde frem til den mystiske morders identitet, men sagen stikker meget dybere end bare en almindelig gidseltagning. Kun Jane, der er fanget med en bevæbnet galning, har nøglen til at løse mysteriet. Og kun hun kan løse det, hvis hun altså overlever natten.

Udkommer hos Jentas den 15/10.


Outlander #4: Trommer i det fjerne - Diana Gabaldon
For at undgå spoilers, da jeg endnu ikke har læst 3. bog - kan jeg desværre ikke skrive hvad bogen her handler om ~men jeg glæder mig :)

Udkommer hos Gyldendal den 31/10. udsat til januar 2018


To små piger - Lotte og Søren Hammer
En 11-årig pige forsvinder sporløst i en sjællandsk provinsby.Kort efter kaldes Konrad Simonsen tilbage på Politigården i København. Ledelsen ønsker ham som leder af Rigspolitichefens Efterforskningsafdeling, en nyoprettet afdeling, der skal håndtere uopklarede drabssager.

Udkommer hos Gyldendal den 31/10.

Kommentarer

 1. Vildt så mange bøger der er, men sjovt at vi kun har et par stykket til fælles :D

  Krigsturisten er udsat til januar 2018. Den havde jeg nemlig også på min liste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altså lidt fedt :) Åh okay, mange tak, det havde jeg lige overset!

   Slet
 2. De har rykket udgivelsen af Outlander trommer i det fjerne til januar ihvertfald ifølge Saxo og plusbog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da lige godt pokkers! Var da så sent som i sidste uge jeg dobbeltjekkede datoerne :D

   Slet

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen