Destination: India af Katy Colins

[ Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget. ]

Alt skulle blive anderledes da Georgia Greene startede The Lonely Hearts Travel Club. Hun ville få en ny chance, et nyt liv. Men det var ikke helt så let at drive sin egen virksomhed, som hun havde forestillet sig. Og hvad skete der med den pige der kæmpede så hårdt for at genopbygge sig selv? Nu er Georgia på vej i et fly med Destination Indien, og hun er helt alene - igen. Men hun har allerede backpacket på egen hånd i Thailand, så hvad skulle kunne gå galt? Desuden er det måske det pulserende Indien, med sit Bollywood, sine smukke strande og det majestætiske Taj Mahal som vil hjælpe hende på benene igen?
Vi har tidligere fulgt Georgia på hendes katastrofale rejse i Thailand, og nu er det altså Indiens tur til at brillere. Georgia driver rejsebureauet The Lonely Hearts Travel Club sammen med Ben, men den romantiske gnist ligesom gået ud og nu er det bare stress stress stress. Da de så pludselig får elendige anmeldelser på deres Indien-tur og den lokale guide ikke er til at komme i kontakt med, beslutter Georgia sig for at gå undercover og booker sig ind på deres egen tur - og fra det sekund af går intet som planlagt.

Jeg er desværre ikke helt solgt på serien her. Jeg kan rigtig godt lide præmissen og er en sucker for rejseromaner - det er så spændende at opleve dele af verden på den måde og måske blive inspireret til egne rejse - men den krukkede humor bliver jeg bare aldrig rigtig fan af, og det gjorde læseoplevelsen lidt træg. Der er mange søde og sjove øjeblikke, men der er også de tåkrummende "åh for helvede" afsnit. Herudover er jeg på ingen måde imponeret over den meget forhastede slutning, der har plotholes på størrelse med månen - alt og alle smider tilsyneladende al fornuft og logik overbords, så Colins kan flette de røde tråde sammen. Jeg synes, det er enormt irriterende, at hun afrunder historien på den måde og føler mig næsten lidt snydt - det er simpelthen for lidt, hun gør ud af at løse problemerne.

Jeg har dog hørt meget positivt om bogen fra adskillige kollegaer, så muligvis er det bare mig, der en stivstikker, men sådan er vi jo så forskellige :) Det skal også lige siges, at trods mine hårde ord, er jeg stadig spændt på tredje bog om Chile; Georgia er bare en nem karakter at relatere til og følge i sine strabadser.


DESTINATION: INDIA
The Lonely Hearts Travel Club #2
af Katy Colins
ISBN13: 9788771910896
304 sider / Udgivet den 1. marts 2017
Original titel: Destination: India [2016]

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2017

Kommentarer

Lån løs på eReolen