The Single Girl's To-Do List af Lindsey Kelk

[ Bogen er købt online. ]

Rachel bliver dumpet og ganske ud af det blå. Hun og kæresten har ellers været sammen i 5 år og ejer endda en lejlighed sammen. Men pludselig vil han ikke mere, og tilbage står hun og gennemlever samtlige følelser i spektret - på nær de positive naturligvis. Heldigvis kommer hendes to bedste venner hende til undsætning, og eftersom Rachel er noget nær besat af at lave lister over ting, der skal gøres (og naturligvis krydser dem af igen), så går de i gang med den ultimative liste over ting, Rachel skal gøre, nu hun er single. Hun skal blandt andet gennemgå en makeover, få sig en tatovering, gøre noget ekstremt - og opsøge sin første kærlighed.

Kelk skriver rigtig godt og kan varmt anbefales, hvis man er til chick lit. Der er humor og varme, romance og flirt. Rachel er en ret typisk chick-lit hovedperson, men hun er godt støttet af bedste vennerne Emelie og Matthew - og naturligvis mændende i hendes liv.

Bogen her er desværre endnu ikke oversat, men på dansk har HarperCollins Nordic hidtil udgivet Kelk's Den evige brudepige som er vildt skøn, og til april udkommer også Vi havde jo bare en pause (begge er selvstændige historier).


THE SINGLE GIRL'S TO-DO LIST
af Lindsey Kelk
ISBN13: 9780007345632
335 sider / Udgivet i 2011

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2017

Kommentarer

Lån løs på eReolen