Book Haul #44 - December

13 bøger fik jeg i løbet af december måned. ´
Ni var julegaver (hovedsageligt fra mig selv ;) tre var anmeldereksemplarer og en enkelt var lektørbog.

Fra mig til mig var den samlede Death Gate serie af Margaret Weis og Tracy Hickman, som er i et helt andet univers end deres sædvanlige DragonLance. Jeg læste i sin tid Dødens Port serien på biblioteket som ret ung og blev total forgabt i dem. Nu var det så endelig tid at eje dem selv - jeg glæder mig til at genlæse dem på originalsproget.

Ottende julegave til mig selv var endnu en bog af Weis og Hickman, nemlig DragonLance Tales, som samler tre historier, jeg aldrig har læst før (jeg har lidt opgivet at holde helt styr på, hvad der føles som millioner af DL bøger - specielt fordi jeg læste de fleste på dansk, og udgiveren Tellerup delte alle bøger op i to).
Som en sjældenhed fik jeg rent faktisk også en bog i julegave fra en anden end mig selv i 2017! Jeg fik Stormsøsteren, som er andet bind i Lucinda Riley's romantiske familiesaga.

Jentas har sendt mig to krimier; Erik Storey's Intet mindre end døden og Sharon Bolton's Daisy i lænker, som begge ser rigtig spændende ud.

Og sidst men ikke mindst fik jeg en super flot æske med lys og Leonora Christine Skov's nye roman: Den, der lever stille. Herudover modtog jeg lektørbogen Løb, som er en science fiction novellesamling af Robert Reed (og den er i øvrigt ret anbefalesværdig - der er nogle rigtig gode klassiske sci-fi historier i den).

Kommentarer

Lån løs på eReolen