Kommende bøger - Januar 2018

Så er det atter bogtid, og januar lægger hårdt ud! Jeg venter allermest på Outlander (obviously), men de andre her på listen, glæder jeg mig også rigtig meget til at få fingrene i!

En af os lyver - Karen M McManus
Alle har hemmeligheder, ikke? Det, der betyder noget, er hvor langt du vil gå for at beskytte dem. En helt almindelig mandag eftermiddag mødes fem studerende på Bayview High til eftersidning: Brownyn, stræberen, som er på vej mod Yale og altid følger reglerne. Addy, skønheden, som har lagt sit liv i hænderne på sin kæreste. Nate, forbryderen, som er skolens lokale pusher. Cooper, stjernen, som er alle pigers drøm og skolens baseball-stjerne. Og Simon, outsideren, som er manden bag skolens berygtede gossip-app. ... men Simon kommer ikke ud af lokalet i live den mandag. Og tirsdag havde han planlagt at poste noget saftig sladder på sin app om de fire andre. Er én af de fire skyldige i Simons mord? Eller er morderen en helt anden?

Udkommer den 9/1 hos CarlsenPULS


Krigsturisten - Jesper Bugge Kold
Niels er gift med Annemette og med sit job som gymnasielærer. Begge dele er på nippet til at kede ham ihjel. En sen nattetime sidder han med sin gamle ven, krigsfotografen Michael, på en bar. Da Michael tilbyder ham at komme med på en fotoopgave til Beirut, takker Niels derfor hurtigt ja. Beiut bliver blot én ud af mange krigsramte destinationer, som Niels siden besøger med sin gamle ven. I "Krigsturisten" rejser de sammen rundt fra krig til krig i Libyen, Mali, Ukraine og Syrien. Undervejs støder de ind i journalister, lokale, ekstremsportsudøvere og krigsturister, som Niels selv. Ligesom Niels har de alle en grund til at være der. Alle har noget de flygter fra derhjemme.

Udkommer den 10/1 hos People's Press


Et forjættet land (Gran Canaria #2)- Mari Jungstedt
Efter en våd aften i Gran Canarias ferieparadis vågner Bengt Andersson op til et chokerende syn. I bungalowen ligger hans kone død, brutalt slået ihjel. Andersson husker ingenting fra gårsdagens udskejelser – har han selv myrdet hende? Politiet arresterer ham, og løsningen på mordgåden virker til at begynde med såre simpel. Samtidig indtræffer en serie attentater mod populære turistmål. Journalisten Sara Moberg og Kristian Wede, der er ansat ved det svensk-norske konsulat i Las Palmas, finder forbindelser, der leder tilbage til 1950’erne, hvor de første charterturister satte fod på Gran Canaria. Da en svensk turistguide myrdes i en kirke, tager sagen en ny, uventet drejning.

Udkommer den 12/1 hos People's Press


Trommer i det fjerne (Outlander #4) - Diana Gabaldon
Ægteparret Claire og Jamie Fraser er efter et skibbrud havnet i de amerikanske kolonier og står nu over for et svært valg: Enten må de vende tilbage til et forarmet Skotland plaget af fattigdom og nød, eller også må de vove at begynde et nyt liv i Den Nye Verden, skønt Claire ved, at Den Amerikanske Revolution lurer i horisonten.

Udkommer den 16/1 hos Gyldendal


Perfekt (Flosset #2) - Cecilia Ahern
Celestine North lever i et samfund, der kræver perfektion. Efter at være blevet mærket som FLOSSET af den moralske domstol, har Celestine mistet sin frihed. Dommer Crevan har erklæret hende til at være samfundets største trussel, og hun lever nu under jorden, konstant på flugt fra myndighederne. Med sig har hun den indadvendte, men stærkt attraktive Carrick, det eneste menneske hun kan stole på – og sammen har de en plan, der kan få hele det PERFEKTE samfund til at smuldre. Dommer Crevan har overtaget, og tiden er ved at løbe ud for Celestine, der er nødt til at træffe en livsfarlig beslutning: Skal hun redde sig selv eller sætte livet på spil for at redde alle de andre FLOSSEDE? Og vigtigst af alt: Kan hun bevise, at man ikke skal være fejlfri for at være et menneske?

Udkommer den 16/1 hos Politikens forlag


Stadig mig (Me Before You #3)- Jojo Moyes
Efterfølgeren til Jojo Moyes' mest populære romaner, Mig før dig og Efter dig, byder på et kærligt gensyn med Louisa Clark, som for alvor er klar til at efterkomme Wills ønske om at leve livet og kaster sig ud i et nyt eventyr i New York. Lou Clark ankommer til New York, klar til at starte et nyt liv og overbevist om, at hun godt kan holde liv i forholdet til kæresten, Sam, hjemme i England. Her bliver hun hos sin nye arbejdsgiver, det superrige Gopnik-par, kastet ud i en tilværelse meget fjernt fra de beskedne kår, hun selv stammer fra. Leonard Gopnik og hans noget yngre kone Agnes introducerer Lou for byens absolutte overklasse, heriblandt Joshua Ryan, en mand der bringer en fjern hvisken med fra Lous fortid. For at holde sammen på sine to verdener må Lou holde på en del hemmeligheder – og ikke kun sine egne. Og hun må spørge sig selv: Hvem er Lou Clark? Og hvordan skaber man ro i et hjerte, der er splittet i to?

Udkommer den 23/1 hos Cicero

Kommentarer

  1. Det er så sjovt at vi som regel kun har en enkelt eller to bøger tilfælles ;) Jeg er lidt i tvivl omkring Jojo Moyes bogen og har i første omgang valgt den fra, for hvor meget langhalm kan der mon tærsket på den historie?

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha ja det er lidt skægt som vi altid finder noget så forskelligt frem i månedens udgivelser :) Jeg er virkelig også super spændt på den! Allerede bog 2 var (trods jeg var glad for den) totalt unødvendig, så jeg ved virkelig ikke hvad jeg kan forvente af en 3er - men nu er den da forudbestilt og så må vi se hvad hun har at sige!

      Slet

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen