Kommende bøger - Maj 2018


A Court of Frost and Starlight - Sarah J Maas
A companion tale to Sarah J. Maas's #1 New York Times bestselling A Court of Thorns and Roses series that takes place several months after the explosive events of A Court of Wings and Ruin.

Udkommer hos Bloomsbury den 1/5.


Det var os - Golnaz Hashemzadeh Bonde
21 år gammel må Nahid flygte fra Iran med sin mand Masood og deres nyfødte datter. Tre år før møder hun Masood til den fest, hendes familie holder for hende, den dag hun får at vide, at hun er kommet ind på medicinstudiet. Masood fortæller Nahid om sin kamp for frihed og forandring i Iran, og hun går ind i hans gruppe og deltager aktivt i den livsfarlige modstandskamp mod det iranske præstestyre. Efter en demonstration, hvor de brutalt nedkæmpes, må de først leve under jorden og senere flygte til Sverige på falske pas. Nahid forlader alt det, hun kender for at sikre sin egen og sin datters fremtid. I Sverige skaber hun sig en ny tilværelse, men trygheden har en mørk bagside.

Udkommer hos Politikens forlag den 4/5.


War Storm (Red Queen #4) - Victoria Aveyard
The final installment. Victory comes at a price. Mare Barrow learned this all too well when Cal’s betrayal nearly destroyed her. Now determined to protect her heart—and secure freedom for Reds and newbloods like her—Mare resolves to overthrow the kingdom of Norta once and for all… starting with the crown on Maven’s head.

Udkomer hos Orion den 15/5


Kærlighedsbrevet - Lucinda Riley
Den unge avisjournalist Joanna er på arbejde for at dække en mindegudstjeneste for den folkekære skuespiller sir James Harris. I kirken afbrydes hun imidlertid i sit arbejde af en gammel dame, som får et ildebefindende, og Joanna må hjælpe hende hjem. Nogle uger senere modtager Joanna en kuvert med nogle dokumenter fra den gamle dame, deriblandt et gammelt kærlighedsbrev formuleret i dunkle vendinger. Hvem er de to elskende, og hvilke omstændigheder har ført dem sammen? Joannas nysgerrighed er vakt, og hun begynder at grave i sagen. Samtidig sker der noget, der får hendes eget hjerte til at banke hurtigere, da hun i arbejdsøjemed bliver bedt om at spise en frokost med den charmerende Marcus Harris, der er barnebarn til James Harris. Hvad Joanna ikke er klar over, er, at samme dag som den kendte skuespiller døde, forsvandt også de berømte ravne, som har våget over Tower of London og den engelske kongefamilie i hundredvis af år. Ifølge legenden skulle dette være et varsel om monarkiets undergang, og spørgsmålet er, om der er en forbindelse mellem dette, James Harris’ død og det mystiske kærlighedsbrev, hun er kommet i besiddelse af.

Udkommer hos Cicero den 24/5


Lady Helens løfte (Ravenel #2) af Lisa Kleypas
Waliseren Rhys Winterborne har haft stor succes i forretningslivet og er vant til at få præcis det, hvad han ønsker. Og han vil have lady Helen Ravenal. Den generte Helen falder for Rhys' målrettede kurmageri, og de forlover sig, selv om hendes familie er imod forbindelsen og gør alt for at få ophævet forlovelsen. Lady Helen er imidlertid fast besluttet på af gifte sig med Rhys og opsøger ham  mod etiketten i hans forretning for at forsøge få misforståelserne ryddet af vejen.

Udkommer hos Pretty Ink den 31/5

Kommentarer

Lån løs på eReolen