Night Shift af Charlaine Harris

[ Bogen er købt online. ]

At Midnight's local pawnshop, weapons are flying off the shelves--only to be used in sudden and dramatic suicides right at the main crossroads in town. Who better to figure out why blood is being spilled than the vampire Lemuel, who, while translating mysterious texts, discovers what makes Midnight the town it is. There's a reason why witches and werewolves, killers and psychics, have been drawn to this place...


Så er vi nået endestationen i den lille trilogi om byen Midnight i Texas. Her bor en mystisk samling af mennesker og væsner, som vi er stødt på i Harris' tidligere bøger lige fra Sookie Stackhouse serien (True Blood) og Lily Bard serien (som ikke er oversat til dansk).

Harris skriver så man flyver igennem en bog, og teksten er fængende. Plottet i denne er dog forholdsvis intetsigende og slutter med et akavet brag. Jeg er på ingen måde ked af at have læst den, men sidder stadig med et forvirret ansigtsudtryk når jeg tænker på den. Det blev bare for meget med dæmoner, magi, jomfruofringer og sex - som om en gammel harlekin bog på speed havde listet sig ind i manuskriptet.

Men fred være med det. Harris er og har altid været lidt af en guilty pleasure for mig, og det vedbliver hun at være. Jeg er forført af tanken om hendes univers hvor alt fra vampyrer til var-tigre render omkring blandt mennesker og vi almindelige dødelige bare skal sige tak gudskelov for vores egen uvidenhed. Det er dumt, men det er charmerende og historierne er (som regel) gode.


NIGHT SHIFT
Midnight, Texas
af Charlaine Harris
ISBN13: 9780425263235
385 sider / Udgivet den 2016

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2018

Kommentarer

Lån løs på eReolen