5 gode bøger til strandtasken


Hen over sommeren vil jeg hver anden lørdag anbefale 5 gode bøger til sommerlæsningen, og således præsenterer jeg i dag 5 gode bøger, der er velegnet at have med på stranden. Der er søde suk og spændende øjeblikke i disse bøger af høj kvalitet, og der burde være lidt for enhver smag.


Mig uden dig af Kelly Rimmer
-- Når du læser denne bog, skal du enten sørge for vandfast mascara eller have kleenex i næheden. Callum arbejder i Sydney, og hver dag tager han færgen hjem. Her falder han i snak med Lilah, en engageret jurist og miljøforkæmper, og de klikker bare. De passer perfekt sammen, og dette møde udvikler sig hurtigt til en stormfuld forelskelse. Men så en dag kan Lilah ikke længere ignorere de små sygdomstegn, hun har holdt hemmelige for Callum ...


Spejle og skygger / Sommer i Amerika af Nora Roberts
-- Skøn kort romantisk serie om to kvinder, der begge arbejder for bladet Celebrity. I førstnævnte følger vi den målrettede journalist Lee Radcliffe, der vil have et interview med den sky forfatter Hunter Brown - koste hvad det vil. I bog 2 er fotografen Bryan Mitchell blevet hyret til at fotodokumentere den amerikanske sommer med den tidligere krigsfotograf Shade Colby, og vi kommer på roadtrip gennem det store land i en autocamper.


Den evige brudepige af Lindsey Kelk
-- Chick lit med den helt rette kombination af humor, romantik og vilje. Maddie er elendig til at sige fra og gang på gang udnytter alle hende, og da både en bridezilla af en veninde, en krævende chef og en ven, der skal skilles, er bægeret ved at flyde over. Men heldigvis dukker der én op, der ikke vil have noget af Maddie ❤ Dette var mit første bekendtskab med forfatteren og det var en kærlighed ved første blik. Bogen er en pageturner, super sjov og meget sød.


En uskyldig løgn af Sabine Durrant
-- Genial spændingsroman af bedste kvalitet og skrevet så man nærmest kan mærke varmebølgerne fra den græske sydhavssol. Paul er i fyrrerne, single og ganske flot - men hans karriere har set bedre dage, og da han støder ind i en gammel kammerat, kommer han til at overdrive sin egen succes. En løgn følger den anden og pludselig er han med familien på ferie i Grækenland - men der er en underlig trykket stemning. Paul Morris lyver - men er han den eneste?


Sejlvæveren af Muffy Morrigan
-- Og så, lige noget helt andet: en fantasifyldt og helt anderledes historie, der kombinerer det ydre rum, pirater, magi og drager. Man kastes uden større dikkedarer ud i en verden, der muligvis er vores egen fjerne fremtid. Morrigan har skabt et flot og troværdigt univers, der trods rumskibe i form af gammeldags træskibe mixet med dragemagi og rumsejlads, føles ægte. Bogen er primært dialogdrevet, fremfor handling, men det bliver aldrig kedeligt.

Kommentarer

Lån løs på eReolen