5 gode bøger til sommerhuset


Hen over sommeren vil jeg hver anden lørdag anbefale 5 gode bøger til sommerlæsningen, og således præsenterer jeg i dag 5 gode bøger, der er velegnet at have med i sommerhuset. Det er afslappende og hjertevarme bøger af høj kvalitet, og der burde være lidt for enhver smag.


Ensomme hjerter og herreløse hunde af Lucy Dillon
Det er ingen hemmelighed at jeg elsker Lucy Dillon, og dette var bogen der introducerede mig til hende. 39-årige Rachel har et rædsomt år, da hun pludselig arver sin afdøde tantes hus, hund og hundeinternat. Absolut ikke hvad hun lige havde gået og drømt om men det skal snart vise sig at være lige hvad hun havde brug for. Vidunderlig sød og varmende historie.


Det sidste brev fra din elsker af Jojo Moyes
I 1960'erne vågner Jennifer uden sin hukommelse efter en frygtelig ulykke og hun føler sig ikke rigtig hjemme i sit eget liv. Så finder hun et passioneret brev uden afsender der beder hende forlade sin mand. I 2003 finder journalisten Ellie brevet og besættes af historien bag, som hun sætter sig for at grave frem. En storslået og romantisk historie.


Alias Alex af Jenn Bennett
Ungdomsbog der snildt kan læses af voksne der trænger til noget sødt og lettilgængeligt. Bogen kan minde om klassiskeren You've Got Mail med to unge mennesker, der kommunikerer via mail men aldrig har mødt hinanden - eller det tror de da, at de aldrig har.


Med Albert på bagsædet af Homer Hickam
Skøn humoristisk og næsten sand historie om en mand, hans kone og hendes alligator som de kører på tværs af USA med på bagsædet af deres bil, da den skal tilbage til Florida.


Det litterære apotek af Nina George
En smuk og tænksom bog om monsieur Perdu og hans flydende bogbutik "Det Litterære Apotek" hvorfra han ordinerer bøger til folks lidelser. Desværre kan han ikke kurere sit eget knuste hjerte og han ender med at måtte sejle fra Paris til Provence og langt ind i gamle minder.

Kommentarer

Lån løs på eReolen