Juli 2018

Hedebølge. Det opsummerer vist juli ret godt. Jeg er normalt ikke ramt af varmen, men særligt sidst på måneden begyndte det at blive hårdt - det hjælper ikke at mit hus er lidt for god til at holde varmen og at der er 31 grader i mit køkken og 28 i mit soveværelse. Varmen har også påvirket min læsning og udover lydbøger er det ikke blevet til det helt store - igen særligt i de sidste 2 uger af juli stod det hårdt til.

Men udover at skiftevis brokke mig og nyde vejret, hvad har jeg så ellers lavet i juli? Jeg har været i biografen (AntMan2) og ude at spise, og jeg er begyndt at gå til spinning igen. Jeg har været forbi Bunkermuseet Hanstholm og Borremose Fæstning, besøgt middelaldermarkedet på Voergaard Slot og været til DM i middelalderkampsport på Spøttrup Borg.

Og så har jeg siddet rigtig meget foran en ventilator og drukket en masse hjemmelavet isté.

I juli blev jeg færdig med 18 bøger.
- blandt disse var der 7 lydbøger, 1 tegneserie og 5 billedbøger. 8 var på engelsk.


Længste bog: Det brændende kors - 1152 sider
Længste lydbog: The King's Curse - 24t 12m
Korteste bog: Skildpadde mod Hare - Returkampen! - 22 sider
Korteste lydbog: How to give up plastic - 3t 56m

Bedste oplevelse:
Der var rigtig rigtig meget godt i juli, og jeg har svært ved at vælge mellem de meget forskellige genrer. The King's Curse slår muligvis alle de andre med et mulehår.

Største skuffelse:
Jeg var ikke så imponeret over Ms. Marvel som jeg havde forventet at være.

I bagvendt læserækkefølge:
The King's Curse - Philippa Gregory * / **
Det brændende kors - Diana Gabaldon [anmeldereksemplar]
Rebel of the Sands - Alwyn Hamilton * / ***
Skildpadde mod Hare - Returkampen! - Preston Rutt ***
De otte bjerge - Paolo Cognetti **
Lille bange egern får en ven - Melanie Watt ***
Lille bange egern - Melanie Watt ***
The Princess Diarist - Carrie Fischer * / **
Falske værdier - Lee Child [anmeldereksemplar] **
Ms. Marvel: No Normal - G Willow Wilson * / ***
How to give up plastic - Will McCallum * / **
Afternoon Tea at the Sunflower Café - Milly Johnson *
Binge - Tyler Oakley * / **
De grimmeste fem - Julia Donaldson & Axel Scheffler ***
Nelson og zombiefødselsdagen - Line Leonhardt ***
I satans tjeneste - Tess Gerritsen [anmeldereksemplar] **
Boris flytter - Ryan T Higgins ***
Good Girl - Skottie Young *

* Læst/hørt på engelsk
** Lydbog / Mofibo
*** Lånt på biblioteket


Kommentarer

Lån løs på eReolen