Kommende bøger - September 2018


Sadly Never After (I Hate Fairyland #4) af Scottie Young
What started as a normal, everyday, child-sucked-into-a-magical-land-to-fulfill-an-inane-quest has changed Fairyland forever. In the continuation of SKOTTIE YOUNG'S saccharine fantasy-satire, Gertrude hands over the spotlight to Larry, Duncan Dragon, and some of Fairyland's other supporting cast, misfits, and forgottenthreats.

Udkommer hos Image Comics den 7/9.


Ravnenes hvisken - bog 3 af Malene Sølvsten
Anne er blevet genoplivet, men det ændrer ikke, at Fimbulvinteren kommer - og den bliver hård. Ragnarok er på vej, men er det nogen mulighed for at redde verden fra den ellers uundgåelige undergang? Anne og hendes venner må gøre hvad de kan, men det er svært, hvis man ikke ved hvem der er venner og hvem der er fjender.

Udkommer hos Gyldendal den 15/9


Den halve krig (Det Splintrede Hav #3) af Joe Abercrombie
Prinsesse Skara har mistet alle dem, hun i sit korte liv har elsket. Nu er der kun ord tilbage, men de rette ord kan være mere dødbringende end selv det skarpeste sværd.Hvis Skara skal genvinde sin fødselsret, må hun trodse sin frygt og bruge sin kløgt. For den udspekulerede Fader Yarvi - kongesønnen, der blev frarøvet sin titel og gjort til slave, men som nu er Jernkongens rådgiver - har sin helt egen dagsorden.Sammen står de over for det største slag, verden har set siden elvernes krig mod Gud. I slaget er der krigere som Torn Bathu og Raith, der er født til kamp, og de andre som Brand og Koll, der hellere vil stå i lyset. Men når Moder Krig breder sine jernvinger ud, kan hele Det Splintrede Hav blive opslugt af mørket.

Udkommer hos Gyldendal den 18/9


Intet mellemnavn af Lee Child
12 noveller om actionhelten Jack Reacher. Det er den ultimative Jack Reacher-læseoplevelse, der vil få pulsen skyhøjt i vejrs hos alle fans af den hårdkogte og kløgtige eks-militærmand. Novellerne følger Reacher både som teenager og voksen, fra hans første møde med kriminalitet og hans karriere i militæret, til den ensomme vandrer vi alle kender og elsker.

Udkommer hos Jentas den 20/9


To fremmede (Ravenel #4) af Lisa Kleypas
Ethan Ransom, lord Ravenels uægteskabelige søn, har arbejdet i Scotland Yard. Han er lige så galant, som han er mystisk. Ethan bryder sig ikke om selskabslivet, men betages af Garrett Gibson, Englands første kvindelige læge, der er lige så modig som nogen mand. Hun går ikke af vejen for de fornøjelser, der byder sig. Alligevel har hun aldrig før indladt sig på et seriøst forhold til en mand. De to giver efter for deres begær efter hinanden og tilbringer en nat sammen. Trods en aftale om, at de efter den sublime nat igen skal være som fremmede for hinanden, trækkes Garrett snart ind i en af Ethans risikofyldte opgaver. Da missionen mislykkes, kræver det alt af hende at redde ham. De opdager, at de involveret i en farlig sag på regeringsniveau, og Ethan er villig til at satse alt for kærligheden til den mest usædvanlige kvinde, han nogensinde har mødt. En kvinde, der trodser sin tids normer. En mand, der bryder alle regler.

Udkommer hos Pretty Ink den 27/9.


Den lille butik med de lykkelige slutninger af Jenny Colgan
Nina Redmond elsker bøger. At finde den rigtige bog til den rigtige læser er hendes store passion – og hendes job. Så da det bibliotek, hun arbejder på, skal lukkes og omdannes til luksuslejligheder, aner hun ikke, hvad hun skal stille op.Presset af omstændighederne øjner Nina en mulighed for at udleve sin drøm om at åbne en boghandel. Hun forvandler en slidt, gammel kassevogn til en butik på hjul, og med sine trofaste romanheltinder i ryggen flytter hun til Skotland og begiver sig ud i højlandet for at finde købere til sine bøger. Den virkelige verden viser sig imidlertid at være mere kompliceret end de historier, Nina elsker så højt, og det kræver alt hendes mod – og hele hendes opsparing – at forlade alt det, hun kender, og starte et nyt liv.

Udkommer hos Cicero den 27/9.


Kommentarer

  1. Jeg glæder mig gevaldigt til Ravnenes hvisken 3! 2'eren har virkelig efterladt mig sulten efter mere ...

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg må indrømme jeg endnu ikke har fået læst bog 2, har en eller anden mental blokering :p Men glæder mig meget til den og dens efterfølgere!

      Slet

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen