Binge af Tyler Oakley

[ Bogen er hørt som lydbog hos Mofibo,
og efterfølgende købt brugt online. ]

Pop culture phenomenon, social rights advocate, and the most prominent LGBTQ+ voice on YouTube, Tyler Oakley brings you his first collection of witty, personal, and hilarious essays written in the voice that’s earned him more than 10 million followers across social media.

Jeg hørte Binge som lydbog, oplæst af Tyler Oakley selv, og det er en boblende fornøjelig oplevelse. Jeg har aldrig været speciel stor fan af Tyler på Youtube, men synes godt ham når han samarbejdede med nogle af de youtubere jeg ellers så. Det er dog efterhånden mange år siden jeg sidst så noget til ham.

Binge er en typisk biografi for et stadigt ung menneske. Det er skildringen om barndomsårene, anekdoter og historier, det er high school og videre uddannelse og det er naturligvis fortællingen om hvordan han blev kendt, rig og berømt som Youtube stjerne. Hvordan han mødte 1D, hvordan han interviewede først Barack og så Michelle Obama, etc. Det er naturligvis også historien om hans seksualitet, hans følelser, hans families støtte - og faren der slog hånden af ham. Det hele er forholdvis kronologisk stillet op, hvilket jeg sætter stor pris på, og gjorde det nemt at følge med, når man ellers ikke kender så meget til noget af det.

Tyler er skøn som oplæser, for han har den mest klukkende latter, og flere gange bryder han den fjerde væg, og snakker direkte til lytteren, frem for at holde sig til oplæsningen. Det var 7 rigtig underholdende timers pendling med ham i ørene.


BINGE
af Tyler Oakley
ISBN: 9781442393561
Lydbog, 7t 16m / Udgivet i 2015

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2018

Kommentarer

Lån løs på eReolen