Intet mellemnavn af Lee Child

[ Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Jentas. ]


Intet mellemnavn er den første komplette samling af Lee Childs 12 noveller om Jack Reacher. Forlaget beskriver bogen, som den den ultimative Jack Reacher-læseoplevelse, og jeg kan kun være enig. Er du vild med Reacher er der en rigtig god chance for, at du vil elske historierne heri.

Novellerne følger Reacher både som ung teenager og voksen, fra hans første møde med kriminalitet og hans karriere i militæret, til den ensomme vandrer. Man lærer herved meget mere om Reachers barndom og opvækst og hvordan han blev hvem han 'er', og det understøtter alt sammen det billede, man har af Reacher som en vaskeægte actionhelt, der er lynende skarp og kan regne det hele ud.

Det er svært at udvælge en favorithistorie, for de er alle næsten lige gode og lige Reacher-agtige. Jeg synes dog specielt godt om Små krige, der foregår mens Reacher stadig var i militærpolitiet og han efterforsker et drab på en ung officer i Georgia. Alt optaget understreger Reachers gode hjerte overfor almindelige uskyldige mennesker.

Alt i alt en rigtig fed læseoplevelse :)

P.S. Reacher bøgerne er simpelthen så flotte i farverne, og måske netop fordi Reacher er sådan en hård negl, kan jeg ikke modstå at tage meget feminine billeder af dem dekoreret med sarte blomster


INTET MELLEMNAVN
Jack Reacher #21.5
af Lee Child
ISBN13: 9788742600320
382 sider / Udgivet den 12. oktober 2018
Original titel: No Middle Name: The Complete Collected Jack Reacher Short Stories [2017]

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2018

Kommentarer

Lån løs på eReolen