Jeg er faret vild af Gayle Forman

[ Bogen er læst som ebog hos Mofibo,
den fysiske bog er lånt på biblioteket. ]

Jeg er faret vild er noget anderledes end de andre bøger af Gayle Forman, jeg tidligere har læst, da den er opdelt i tre hovedpersoner og fortælles fra hver deres synspunkt. Vi lærer om deres fortid og bevæggrunde gennem deres fortællinger, og indser hvor fortabte de hver især er.

De tre teenagere Freya, Nathaniel og Harun er ved første øjekast meget forskellige og de har hver deres problemer at kæmpe med, da de tilfældigvis støder ind i hinanden i Central Park i New York. Men som dagen går på hæld, og de lærer hinanden at kende, indser de hvor meget de har til fælles - og måske kan de hjælpe hinanden tilbage på sporet igen.

Jeg læste bogen i små bidder i mine frokostpauser, og dertil passede den perfekt, hvilket også afspejles i de 5 stjerner, jeg kaster efter den. Den ramte mig, og den rørte mig, og jeg nød de individuelle historier og de fine venskaber, der opstår. Den er ikke så storslået, som nogle af Formans andre, men den passede mig bare rigtig godt.


JEG ER FARET VILD
af Gayle Forman
ISBN13: 9788702263060
271 sider / Udgivet den 18. juni 2018
Original titel: I have lost my way [2018]

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2018

Kommentarer

Lån løs på eReolen