All the Little Liars af Charlaine Harris

[ Bogen er købt online. ]

Aurora Teagarden is basking in her new pregnancy when disaster strikes her small Georgia town: four kids have gone missing from school--and her teenage brother, Phillip, is one of them. While the local police comb the county for clues, Aurora and her new husband, bestselling writer Robin Crusoe, begin their own investigation. Is Phillip's disappearance related to Aurora's father's gambling debts? Or is Phillip himself, new to town and an unknown quantity, responsible for taking the other children? As days go by, it's up to Aurora to find the answers to these disturbing questions before it's too late for the missing--and she herself ends up in harm's way ...
Det er efterhånden nogen år, siden jeg læste de første 8 bøger i Aurora Teagarden serien, så jeg skulle lige i gang med 'universet' igen. Det er en af de få, hvor Harris holder det overnaturlige helt ude, selvom den har et par sammenhængende personer/tråde med et par af hendes andre serier (bla. Lily Bard).

Bog 8, Poppy Done to Death, udkom i 2003 og sluttede ganske fornuftigt serien af med en lykkelig afslutning på det hele. Bogen her, All the Little Liars udkom 13 år senere i 2016(!) og fortsætter meget kort tid efter den lykkelig slutning i 2003. Aurora bor sammen med sin mand, samt sin halvbror og alt er fryd og gammen - og så er hun gravid!

Og så begynder dramaet ellers. Fire unge mennesker (inklusiv Auroras bror) forsvinder, pist væk, og en femte findes død i en gyde. Hvem, hvad og hvorfor?!

Bogen tager den absolut mest kedelige rute og følger simpelthen bare Aurora rundt på arbejdet og derhjemme, mens hun og de andre pårørende er super bange og bekymrede for hvad der dog er sket. Samtidig skal hun også lige omkring gynækologen og og handle ind og diverse, før hun (endelig) beslutter sig for at lege jordens dårligste detektiv igen og som sædvanlig løser gåden og bringer sig selv i livsfare.

Aurora Teagarden har aldrig været specielt god litteratur, men det var letlæst nok til at være en guilty pleasure. Denne 9. bog når dog imidlertid et nyt lavpunkt, og hvis det ikke var fordi jeg allerede har købt bog 10, Sleep Like a Baby, så havde jeg nok ikke tænkt mig at læse videre.


ALL THE LITTLE LIARS
Aurora Teagarden #9
af Charlaine Harris
ISBN13: 9781250090041
294 sider / Udgivet i 2016

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2019

Kommentarer

  1. Hvor ærgerligt, at den skuffede! Jeg var ret glad for hendes True Blood bøger, men har ikke rigtig haft mod på at dykke ned i hendes andre serier.

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Lån løs på eReolen