Tavse skrig af Angela Marsons

[ Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Jentas,
hørt som lydbog hos Mofibo. ]

Selv de mørkeste hemmeligheder kan ikke ligge begravet for altid ...

Fem skikkelser står forsamlet om en lav grav. De havde alle sammen skiftedes til at grave. Et hul i voksen størrelse havde taget længere. Et uskyldigt liv var blevet taget ...

År senere begåes det første af en række brutale mord, der ryster Black Country (et område i det centrale England, vest for Birmingham). Mordene kobles snart sammen med et fund af ligrester ved et tidligere børnehjem med utallige flere foruligende afslørelser. Kommissær Kim Stone og hendes hold arbejder utrætteligt for at fange morderen, mens antallet af lig støt stiger.

Hold da wow, en debut Marsons begår med denne krimi. Den er super godt skruet sammen og balancerer rigtig godt imellem opklaringsarbejdet og hovedpersonen Kim Stones private baggrund. Hun kommer selv fra en meget brutal baggrund og har sine rødder i plejesystemet, så afsløringerne om det nedlagte børnehjem berører hende dybt - men uden at jeg synes det kæmmer over.

Jeg er super begejstret over endelig at have 'opdaget' denne serie (efter at have haft første bog stående på mine hylder i over et år!) og glæder mig til den anden bog, Onde spil, som udkom i december '18.


TAVSE SKRIG
D.I. Kim Stone #1
af Angela Marsons
ISBN13: 9788776779016
360 sider / Udgivet den 10. januar 2018
Original titel: Silent Scream [2015]

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2019

Kommentarer

Lån løs på eReolen