Book Haul #58 - Marts

7 bøger fandt vej til mig i marts (og årets første udendørs photoshoot!) 

Jeg tog 4 bøger med hjem fra London. To har jeg allerede anmeldt (The Queen of Wishful Thinking og The Librarian), de andre har jeg stadig til gode (Tailchaser's Song og If Cats Disappeared From The World - det er blevet lidt af en tradition altid at købe mindst én katterelateret bog når jeg er i England).

Forlaget Jentas har været så venlige at sende mig nyeste krimi i Helen Grace serien, Kongens Efterfølger af Matthew Arlidge, samt en ny thriller fra Brad Parks, Ikke et ord. Tak for dem!

Gyldendal Ung har sendt mig tredje bog i Spellslinger serien af Sebastien De Castell, Tryllebinder, og den er linet op til at være én af mine næste, kan jeg godt afsløre! Er vild med den egernkat!

Kommentarer

Lån løs på eReolen