Kærlighedsmiraklet af Simona Ahrnstedt

[ Bogen er lånt på biblioteket. ]

Minoo er træt af ikke at møde den rette mand. Og hun er især træt af, at hendes mor bliver ved med at arrangere dates til hende, og at hendes søstre bliver ved med at sige, at hun er for kræsen. 
Men hvad hun ikke ved er, at de højere magter har en plan. Og da Minoo en mærk eftermiddag lokkes ned i en erotisk butik, fører et gådefuldt møde til en oplevelse, hun sent vil glemme ...

Jeg har ikke tidligere læst noget af Ahrnstedt og tænkte det var oplagt at teste hendes forfatterskab med denne lille sag. Efter at have læst den, håber jeg så nu bare at den ikke er repræsentativ for hvad hun ellers skriver, for jeg synes ærligt talt, at den er dårlig. Så er det sagt.

For at kort opsummere bogen - Valentinsdag er lige rundt om hjørnet og Minoos mor og søstre er på nakken af hende for at finde sig en mand, slå sig ned og dermed blive lykkelig. Hun ender dog i stedet i kælderen af en sexbutik med en græsk gudinde i forklædning og en fremmed mand ~ og så skal jeg da ellers lige love for, de tilbeder hinanden til den helt store guldmedalje.

Selve sex-delen er ... godt skrevet, stimulerende, om du vil, men resten... det er næsten smertefuldt at læse. Plottet er kort og hurtigt - hvilket er fint for en bog af denne størrelse, men selve skrivestilen er hvor tråden bare knækker for mig. Det er klodset, og jeg faldt konstant ud af flowlæsningen, fordi jeg igen og igen studsede over ordvalg og handling/dialog. Jeg ved ikke om jeg kommer til at læse andet af Ahrnstedt; det skorter ikke ligefrem på bøger at vælge imellem, og med denne oplevelse haster det ikke ligefrem at teste hende igen.


KÆRLIGHEDSMIRAKLET
af Simona Ahrnstedt
ISBN13: 9788702277982
80 sider / Udgivet den 30. januar 2019
Original titel: Alla hjärtans mirakel [2018]

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2019

Kommentarer

Lån løs på eReolen