Tryllebinder af Sebastien De Castell

[ Bogen er hørt som lydbog hos Mofibo,
samt et anmeldereksemplar fra forlaget Gyldendal. ]

Kellens liv som lovløs spellslinger går alt andet end godt. På flugt fra magere og dusørjægere ender han i landet Gitabria, der er kendt for sine fantastiske opfindelser. Det viser sig, at landets største opfinder har skabt en utrolig mekanisk fugl, der har tiltrukket spioner fra hele kontinentet. Spioner, der vil gøre hvad som helst for at få fingre i den. Men fuglen rummer en endnu mørkere hemmelighed – en der kan starte en krig – med mindre Kellen og hans følge kan afsløre den først.
Tryllebinder er tredje bind i serien. Du kan også læse min anmeldelse af bind 1, Spellslinger, og bind 2, Sorteskyggen. Denne anmeldelse er uden spoilers.

Spellslinger-serien bliver ved med at overraske, underholde og imponere mig. Det er virkelig en fabelagtig kreation, der fortjener langt mere opmærksomhed. Der er humor og charme, magi og drama, og verdens bedste egernkat.

Kellen, Ferius og Reichis lever som lovløse (Kellen stadig med en drabelig arrestordre hængende over hovedet) og støder ind i én fra Kellens fortid. Sammen tager de alle til Gitabria, hvor Ferius har endnu en af sine argosiske (=mystiske) missioner om at forhindre alverdens ulykker, som kun hun og hendes folk tilsyneladende kan forudse/vil forhindre. Og naturligvis ender det som sædvanligt med at Kellen får nogen på lampen.

Spøg til side; plottet er super spændende, omend umuligt at opsummere uden at spoile en hel masse eller bare forvirre. Stol på mig, når jeg siger det er godt, og hvis du er den mindste del fan af enten action, adventure eller fantasy og god humor, så bør du altså virkelig give dig i kast med den her serie. Vi lærer her i bogen langt mere om hvem Ferius er, Kellen vokser og bliver mere sikker på hvem han er, og Reichis? Han ændrer sig ikke det mindste, men han er også perfektion.


TRYLLEBINDER
Spellslinger #3
af Sebastien De Castell
Indlæst af Mikkel Hansen
ISBN13: 9788702286397
Lydbog, 11 timer 28 minutter / Udgivet den 18. marts 2019
Original titel: Charmcaster [2018]

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2019

Kommentarer

Lån løs på eReolen