Historien om os af Renee Carlino

[ Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget People's Press. ]

Historien om os starter ganske godt, men derefter går det støt nedad. Den er klichéfyldt og dårligt skrevet, og det var mere forundret nysgerrighed end læselyst, der drev mig til at læse færdig.

Bogen handler om Emiline, der får hænderne på årets bestseller, og opdager, at den handler om hende og hendes barndom og tydeligvis er skrevet af hendes barndomsven Jason. Dette får de helt store følelse frem, da Em har haft en meget hård og traumatiserende barndom, og Jason har hun ikke set i mere end 10 år på trod af at han var hendes store kærlighed.

Udgangspunktet er godt, men det er dårligt sat sammen, og den spiller på en helt masse følelser, jeg bare aldrig købte. Jeg var interesseret i barndommen, men den fortælles som en bog i bogen, og den er virkelig ikke godt skrevet. Hvordan den skal forestille at være en bestseller, er mig en gåde - særligt dialogen imellem de meget unge hovedpersoner er tåkrummende.

Alt i alt er hele bogen meget tænkt og styltet, og kærlighedsforholdet var mig fuldstændig ubegribeligt. Alt fra den måde voksne Jason behandler hende på, til hvordan hun behandler sin kæreste, og hvordan forfatteren gang på gang tager den nemme løsning.

Som sagt - den starter godt ...


HISTORIEN OM OS
af Renee Carlino
ISBN13: 9788772007144
278 sider / Udgivet den 7. juni 2019
Original titel: Swear on This Life [2016]

Review by Iben Jakobsen, Borough of Books, 2019

Kommentarer

Lån løs på eReolen