Oktober 2019

Der er sket mangt og meget i oktober. Vi har drøn travlt på arbejde og jeg har været mere end happy med at gå i koma på sofaen i weekenden, men det har der ikke altid været tid til. Jeg har blandt andet været med en kollega inde og se "Star Wars in Concert". En rigtig fed oplevelse (men hold da op hvor er den film da egentlig halvdårlig xD). Jeg inviterede min mor i biografen og vi så Downton Abbey, en serie som vi begge er store fans af - og filmen skuffede ikke. Tværtimod, den var helt perfekt.
Oktober er naturligvis også lig med readathon. Jeg deltog, omend lidt småsyg, og mens jeg fik læst to gode bøger og startet på en tredje, så havde jeg svært ved at holde fokus. Jeg var stortset heller ikke det mindste social online hele weekenden, som der jo ellers er lagt op til. Måske næste år?

Da jeg lavede månedens opsummering for september, havde jeg i alt læst 158 titler siden starten af januar. Jeg har dog nu ryddet op i mine bøger på goodreads, og det tal er faldet en del. Jeg følte nemlig, at billedbøgerne fyldte for meget og gav et forskruet billede af hvor meget jeg læser/ikke læser. Jeg har derfor valgt at fjerne datoregistreringen på billedbøger og letlæsningsbøger læst i 2019. Jeg anmelder dem stadig med stjerner på goodreads, men synes ikke de skal tælle med i min oversigt over månedens/årets læste bøger. Det er ikke al børnelitteratur, der forsvinder - bare de aller tyndeste/letteste.

I oktober blev jeg færdig med 17 bøger.
- blandt disse var der 7 lydbøger og 7 børnebøger. 2 var på engelsk.


Længste bog: Et pust af sne og aske - 1230 sider
Længste lydbog: Skjult identitet - 13t 30m
Korteste bog: Fantastisk seje kvinder der forandrede verden - 32 sider
Korteste lydbog: Villads fra Valby på sommerferie - 1t 15m

Bedste oplevelse:
Ind i en stjerne tog pusten fra mig.

Største skuffelse:
Jeg havde nok forventet noget andet med Guders blod - det blev pligtlæsning at blive færdig med den og den fangede mig aldrig.

I bagvendt læserækkefølge:
Arlo Finch og fuldmånens sø - John August
Kærlighed og andre trøstepræmier - Jamie Ford **
Verdens vildeste børn - David Pepe Birch
Ind i en stjerne - Puk Qvortrup
Blitzcat - Robert Westall *
Hjerte af pap - Kristina Aamand **
Offside og osterejer - Jesper Roos Jacobsen
Et møde med fortiden - Danielle Steel
Finding Cinderella - Colleen Hoover * / **
Villads fra Valby får nye ideer - Anne Sofie Hammer **
Villads fra Valby på sommerferie - Anne Sofie Hammer **
Guders blod - Conn Iggulden [anmeldereksemplar]
Happy hour - Anne-Sophie Lunding-Sørensen **
Skjult identitet - Lee Child [anmeldereksemplar] **
Jul i det lille bageri på strandpromenaden - Jenny Colgan
Et pust af sne og aske - Diana Gabaldon [anmeldereksemplar]
Fantastisk seje kvinder der forandrede verden - Kate Pankhurst

* På engelsk
** Lydbog


Kommentarer

Lån løs på eReolen