Om Bloggeren


Mit navn er Iben, og jeg er bogblogger, anmelder, lektør og bibliotekar. Jeg er født i september 1988 og blev færdiguddannet i Aalborg med en kandidatgrad i informationsvidenskab og kulturformidling [cand.scient.bibl.] i efteråret 2013. Jeg har siden da prøvet kræfter i et par længere vikariater i blandt andet Viborg og Randers og er pr 1. august 2016 fastansat på Vesthimmerlands Biblioteker.

Borough of Books så dagens lys den 17. august 2010, og siden da er der sket meget. Bloggen var til at begynde med udelukkende på engelsk, men jeg er i de senere år begyndt at skrive mere og mere på dansk, efterhånden som jeg blev mere aktiv i det danske bogbloggermiljø. I november 2015 blev jeg enig med mig selv om tage tage skridtet fuldt ud, og nu er alt på dansk - på nær de anmeldelser, jeg stadig har lyst til at skrive på engelsk.

Jeg anmelder det, jeg læser, og jeg læser bredt. Kærlighed, fantasy, krimi, sci-fi, horror, YA - alt har interesse. Næsten.

Anmeldelser, billeder og holdninger er mine egne. Jeg modtager gerne anmeldereksemplar fra forlag, men bibeholder min ret til at sige min ærlige mening og intet andet.

Jeg kan til hver en tid kontaktes enten på mail boroughofbooks@gmail.com eller via twitter @gemmanebi.

Lån løs på eReolen